Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Jön a Wednesday 2. évada, itt vannak az első fotók a forgatásról

2024. május 08.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat videó wednesday bejelentés
Jön a Wednesday 2. évada, itt vannak az első fotók a forgatásról
© IMDb

Már nem kell sokat várni a Wednesday 2. évadára, mivel elkezdődött a forgatás! 


2022-ben került fel a Netflixre a Wednesday, ami pár héten belül a streaming legnépszerűbb sorozata lett. Az Addams Family egyik legnépszerűbb karakterének szériáját szinte mindenki látta, ezért már sokan várták, mikor érkezik a folytatás! 

Új szereplőkkel tér vissza a Wednesday 

2022 egyik legnépszerűbb sorozata lett a Wednesday, így a streaming a premier után nem sokkal be is rendelte a sorozat folytatását. Hatalmas hatást gyakorolt a popkultúrára, a szériának köszönhetően ismét feléledt a gót stílus, sokan próbálták ki Wednesday öltözködését, Jenna Ortega pedig a korosztálya egyik legnépszerűbb színésznőjévé vált. 

Nem volt kérdés, hogy érkezik a folytatás, de a hollywoodi sztrájkok megnehezítették a munkálatok elkezdését. Szerencsére már nem kell olyan sokat várni, mivel egy beharangozó videóval és pár fotóval bejelentették az alkotók, a forgatás elkezdődött. 

Korábban már kiderült, a 2. évadban több új szereplő is érkezik, a stábhoz csatlakozott Steve Buscemi és Thandiwe Newton, a friss információk szerint szerepet kap a folytatásban Joanna Lumley, Billie Piper, Heather Matarazzo, Haley Joel Osment és Christopher Lloyd. A 85 éves színész korábban már szerepelt az egyik Addams Familyről szóló filmben, ő alakította Fester bácsit a ’90-es években. 

Azt nem tudni, hogy Christopher Lloyd kit alakít majd, mivel Fester már feltűnt a sorozatban, őt Fred Armisen formálja meg. A beharangozó videóból kiderült, a sorozatot Tim Burtin rendezi és szinte minden színész visszatér. A Netflix még nem árulta el, mikor érkezik a sorozat, de könnyen lehet, hogy már az év végén felkerülnek az epizódok. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves