Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Jenna Ortega elképesztő dolgot árult el a Wednesday 2. évadáról

2023. január 12.

2 perc olvasás

ELLE

Lady Gaga wednesday Jenna Ortega
Jenna Ortega elképesztő dolgot árult el a Wednesday 2. évadáról
© Getty Images/Matt Winkelmeyer

Jenna Ortega a Wednesday 2. évadáról beszélt! 


Jenna Ortega a Golden Globe díjátadón árult el izgalmas dolgokat a Wednesday 2. évadáról! Kiderült, hogy a fiatal színésznő legnagyobb álma lenne, ha Lady Gaga is szerepet kapna az új évadban. Nos, az énekesnő Bloody Mary című dala már hatalmas sikernek örvend a széria miatt, de lássuk be, hogy színésznőként is hatalmasat alakíthatna. 

Milyen szerepet kaphatna? 

Jenna szerint egy olyan karaktert játszhatná Lady Gaga, aki hasonló lenne a Christina Ricci által megformált Miss Thornhillhez. 

Ha Lady Gaga részese lenne, akkor két szörnyetegnek kellene lennie, akik megértik egymást

- mondta az interjúban Jenna Ortega.

Nem tud sok mindent

A fiatal színésznő elmondta, hogy egyelőre nem tud sokat a 2. évadról, ugyanis az írók még csak most állnak neki megírni a cselekményt, de már izgatottan várja, hogy újra Wednesday bőrébe bújhasson. Jenna pillanatok alatt hatalmas sztár lett a sorozatnak köszönhetően, a Golden Globe gálán Selena Gomez is boldogan pózolt vele.

Íme, az interjú 

Lady Gaga is Wednesday rajongó

Az énekesnő TikTok videóját mindenki imádta!

Lady Gaga már számtalanszor bizonyított színésznőként

Lady Gaga színésznőként először az Amerikai Horror Story két évadában csillogtatta meg a tehetségét, de senki sem tud elmenni szó nélkül a film mellett, amelyben Bradley Cooper oldalán alakított hatalmasat. A Csillag születik című film máig hatalmas sikernek örvend, sőt 3 évvel ezelőtt még az Oscar-díjátadón is közösen előadták az egyik dalt. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves