Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 8 legjobban várt premier augusztusban

2023. augusztus 03.

4 perc olvasás

ELLE

mozik Netflix amber heard dokumentumfilm hbo max johnny depp
A 8 legjobban várt premier augusztusban
© IMDb.

A nyár utolsó hónapja is tartogat számunkra izgalmakat. A moziban visszatér Jason Statham a Meg 2-ben, a Netflixen pedig a Depp kontra Heard kavarja fel ismét port. A Disney+ is készült meglepetéssel, mert folytatódik sokak kedvenc krimije, a Gyilkos a házban. Mutatjuk az augusztusi premiereket!


Egy kicsit visszavettek a tempóból a streaming szolgálatók és a mozik, de azért lesz mit nézni a hónapban is! A gyilkos csodaszer alaposan felkavarja a kedélyeket a Netflixen, a moziban pedig A félelem fészke garantáltan megdolgozza az idegrendszeredet. Ha pedig látni szeretnéd, hogyan épít hidat egy csapat híresség, akkor érdemes lesz a HBO Max-ot is bekapcsolni. Íme, az augusztusi premierek!

A gyilkos csodaszer (Netflix - augusztus 10.)

A hat epizódos minisorozat középpontjában az amerikai opioidválság áll, és annak eredete, következményei, kiemelve az elkövetők, áldozatok és igazság után nyomozók történeteit, akiknek életét örökre megváltoztatta az OxyContin nevű fájdalomcsillapító. Úgy állították be, hogy nem okoz függőséget, mégis olyan káros hatásai voltak, mint egy drognak. A sokkoló drámában a főszerepet Matthew Broderick és Uzo Aduba játssza.

Depp kontra Heard (Netflix - augusztus 18.)

Ha esetleg nem sikerült tavaly végig követned anno Johnny Depp és Amber Heard ügyét, akkor itt a lehetőség, hogy bepótold. A Netflix elkészítette a legvelősebb dokumentumfilmet a rágalmazási perről. Ez nemcsak egy összefoglaló a történtekről, hanem bemutatja, hogyan lett médiajelenség a hollywoodi sztárok perpatvarából, és milyen hatást gyakorolt ránk kulturális szinten.

A félelem fészke (mozi - augusztus 3.)

A hónap legparásabb horrorjának ígérkezik, amiben a 8 éves Petert rettegésben tartja egy titokzatos kopogás, ami a falakból jön. A szülei persze elhitetik vele, hogy a képzelete játszik, aztán az a benyomása támad: anyja és apja hazudik neki és egy rettenetes titkot őriznek. A meleg, családi otthon hamar a félelem fészkévé válik.

Meg 2. - Az árok (mozi - augusztus 3.)

Ha nagy Jason Statham rajongó vagy, nem hagyhatod ki az akcióshős legújabb filmjét, amiben újfent lekaratézza az ősi szörnyet. Egy kutatóhajó búvárjaként Wu Jinggel együtt lemerészkenek az óceán mélyére, vad és veszélyes tájakra utaznak, hogy megtalálják az őscápát. Csakhogy megtörténik az egyik legrettenetesebb dolog: az óceán mélyén ragadnak, és az őscápákon kívül más ellenség is leselkedik rájuk. Nem kérdés, látványos filmnek ígérkezik, és bizony sokszor belekapaszkodsz majd a karfába a nagy izgalomban.

Kivert kutyák (mozi - augusztus 17.)

Ha egy kedves, édes, családi filmre vágysz, ami megmelengeti a szívedet, mégis megnevetettet, akkor ennél jobbat nem fogsz találni. Az élőszereplős vígjáték főhőse néhány az otthonából kidobott kóbor kutya, akik úgy döntenek: bosszút állnak a gazdin, aki az utcára hajította őket. Egyszerre megindító és szórakoztató a története, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó program lesz.

A híd (HBO MAX - augusztus 11.)

Augusztus egyik legjobban várt újdonsága A híd, ami a magyar HBO első saját készítésű reality-sorozata. A cél, hogy az ismer játékosok, akik között lesz fizikus (Molnár Janka), zenész (Német Márk), tervező (Tölgyesy Csaba, Bakos Gergő), színész (Varga Ádám, Noé Viktor), sportoló (Havasi Gergő, Fekete Miki) a helyszínen tudják meg: egy 250 méter hosszú hidat kell építeniük együttes erővel. Ez nemcsak egy kihívás, hanem összetett fizikai, érzelmi és szellemi játék, aminek műsorvezetője nem más, mint Magyarósi Csaba.

Az örök lány (HBO MAX - augusztus 4.)

Ha bírod a misztikus történeteket, akkor talán épp most olvasol az új kedvencedről! A középkorú filmrendező, Julie elviszi idős édesanyját, Rosalindot egy félreeső és üresnek tűnő szállodába. Julie szeretne az anyjával egy kis időt tölteni, abban a reményben, hogy filmet forgathat róla. Aztán kiderül: a kísérteties ködbe burkolózó szálloda Rosalind egykori családi otthona, és elmeséli, milyen borzalmak érték a házban. A nagyon csavaros, megdöbbentő sztori főszerepében Tilda Swinton látható.

Gyilkos a házban 3. évad (Disney+ - augusztus 8.)

A Disney+ egyik legkedveltebb Emmy-díjas krimije folytatódik! A 3. évadban Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) és Mabel (Selena Gomez) egy Broadway-show kulisszái mögött történt gyilkosság után nyomoznak. Ezúttal Loretta Durkin (Meryl Streep) segítségével igyekszenek felgöngyölíteni a rejtélyt. Ha még nem vagy rajongó, de vágysz egy izgalmas sorozatra, aminek nézésekor megszűnik a külvilág, és egészen belecsöppensz a sztorijába, akkor most megtaláltad!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves