Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 sorozat, amit meg kell nézned augusztusban a Netflixen

2023. augusztus 02.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat augusztus sorozatajánló
3 sorozat, amit meg kell nézned augusztusban a Netflixen
© Az igazság ára/IMDB

Íme, milyen sorozatokat nézz augusztusban a Netflixen. 


Itt a nyár utolsó hónapja, de a Netflix most is remek sorozatokkal készült, így lesz miből válogatni esténként. Készen állsz a bekuckózos pihenésre? Vigyázz, ezek olyan alkotások, amik igazi függővé tehetnek, és ha nagyon jó vagy, akkor néhány nap alatt ledarálhatod őket. 

1. Az igazság ára: 2. évad, 2. rész 

Ha láttad Az igazság ára 2. évadának első részét, akkor a folytatást se hagyd ki! Az új részek augusztus 3-án jelennek meg, és minden kérdésünkre választ ad Lisa gyilkossági perével kapcsolatban. Ő csinálta? Tényleg ártatlan? Alig várjuk, hogy megtudjuk! Ha még nem láttad a sorozatot, ideje elkezdeni! 

2. Fülig beléd zúgtam: 2. évad

A Heartsopper rajongók 2022 áprilisa óta várják az Emmy-díjas Netflix tini-romantikus dramedy sorozatának következő évadát. A jó hír, hogy már a 3. évadot is berendelték, a 2. évad pedig augusztus 3-án érkezik, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik Charlie, Nick és a barátaik kalandjai. Habár lényegében egy tinisorozat, de olyan izgalmas cselekménye van, hogy az idősebb korosztály számára is remek kikapcsolódás lehet. 

3. A gyilkos csodaszer 

Íme, a Netflix következő limitált sorozata, ami hatalmas dobás lesz. A széria augusztus 10-én érkezik, és mindössze 6 epizódból fog állni. A történet középpontjában az amerikai opiádválság áll. A jó hír, hogy Sarah Jessica Parker férje, Matthew Broderick az egyik főszereplő, aki van olyan jó színész, mint a felesége. Uzo Aduba szintén fontos szerepet kapott. Ne hagyd ki! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves