Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Filmajánló

3 film, amit meg kell nézned januárban a Netflixen

2024. január 05.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix filmajánló
3 film, amit meg kell nézned januárban a Netflixen
© IMDB

A Netflixre ebben a hónapban is remek filmek jönnek.


Itt van 2024, és a Netflix csodálatos filmekkel készült a januárra. Azt már megmutattuk, hogy sorozatokból sem lesz hiány, de most itt a lista azokról a filmekről, amiket kár lenne kihagyni, ha a streaming-szolgáltatót böngészed. Lássuk!

Édes búcsú (január 5)

A híres író férje elvesztését gyászoló művész elviszi két legjobb barátját egy párizsi utazásra, ahol mocskos titkok és fájdalmas igazságok kerülnek napvilágra. A főszerepben Daniel Levy, Ruth Negga és Luke Evans. Már az előzetes alapján is úgy tűnik, hogy érdemes lecsekkolni. Íme, a kedvcsináló:

A hó társadalma (január 4)

A hó társadalma című filmje elmeséli az Andokban történt repülőgép-katasztrófa majdnem lehetetlen történetét.  A túlélők összefognak, és az életüket egymásra bízva próbálnak meg hazajutni. A Gaudí- és Goya díjnyertes rendezőjének, J.A. Bayonának legújabb alkotását érdemes megnézni. A főszereplők Enzo Vogrincic, Agustín Pardella és Matías Recalt. Az előzetes is nagyon drámaira sikerült: 

60 perc (január 19)

Készen állsz egy német akciófilmre? A lánya felügyeleti jogáért mindenre hajlandó harcművész lemond egy nagy mérkőzést, hogy Berlinen átszáguldva részt vehessen a gyermek születésnapi buliján. A premier január 19-én lesz a Netflixen. A főszerepben Emilio Sakraya, Dennis Mojen és Marie Mouroum. Lássuk, hogy a trailer alapján tetszik-e:

Korábban megírtuk, hogy januárban az HBO Maxra is nagyon jó sorozatok érkeznek, amiket szintén érdemes lesz lecsekkolni. Jamie Dornan 2022-es az Átutazó című sorozata is felkerül a platformra, valamint A törvény nevében új évaddal érkezik. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves