Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SOROZATAJÁNLÓ

3 izgalmas sorozat, ami januárban érkezik az HBO Maxra

2024. január 03.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat hbo max sorozatajánló
3 izgalmas sorozat, ami januárban érkezik az HBO Maxra
© IMDb

Bár az ünnepek már véget értek, az HBO Max az év első hónapjára is készült pár meglepetéssel! 


Decemberben nagyon sok film, sorozat került fel az HBO Max felületére, így a mozirajongók kedvükre válogathattak. A január sem kezdődik eseménytelenül, mivel több közönségkedvenc sorozat is visszatér!

Átutazó 

Január 2-án érkezik az Átutazó 2. évada, ami már lázban tartja a rajongókat. A BBC és az HBO Max közösen gyártott sorozatának az első szezonja tavaly került fel a streamingre, a nézők szerint az elmúlt évek egyik legjobb thrillere. A főszereplő egy férfi, aki az ausztrál pusztában autózik, amikor egy kamionos leszorítja az útról. A férfi a kórházban tér magához, és semmire sem emlékszik. Megpróbálják kihallgatni, de nem járnak sikerrel, fogalma sincs, hogy hová tartott, vagy mi a neve. Minden epizódban egyre több dolog derül ki a névtelen férfi múltjáról, és hamarosan rádöbben, hogy lehet nem ő a jófiú. 

A törvény nevében

Visszatér a True Detective, vagyis A törvény nevében. A 3. évad 2019-ben vált elérhetővé, így a krimirajongók várták a folytatást. Mivel a sorozat egy antológia, így nyugodtan elkezdheted ezzel az évaddal is, amiben Jodie Foster az egyik főszereplő. Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók Alaszka fagyos vidéken próbálnak megoldani egy ügyet. A sarkvidéki kutatóállomás 8 munkatársa eltűnt, az ügy pedig bonyolultabb, mint amennyire elsőre tűnik. A fagyos vidék kellő hangulatot biztosít, így a borzongás is garantált. 

Mindenki hazudik 

A spanyol dráma már a 2. évadával tér vissza, ha esetleg nem láttad, még behozhatod a lemaradást. A thriller főszereplője egy megbecsült gimnáziumi tanárnő, akiről kiszivárog egy szexvideó. A felvételen a tanárnő egy diákjával látható, aki történetesen az egyik legjobb barátja fia. A város felbolydul, mindenki megbotránkozik, de a helyzet csak rosszabb lesz, amikor egy holttestre bukkannak az egyik sziklában.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves