Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

10/10

A Netflix legújabb thriller sorozata annyira jó lett, hogy mindenki erről beszél - videó

2023. augusztus 30.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat thriller
 A Netflix legújabb thriller sorozata annyira jó lett, hogy mindenki erről beszél - videó
© IMDB

A rajongók imádják a Netflix új thriller sorozatát. 


A Netflix legújabb thriller sorozatáról beszél most mindenki. A Ki az az Erin Carter? egy mini sorozat, ami a kritikusok körében nem aratott osztatlan sikert,  de a rajongók imádják, és nem tudnak lekattanni róla. Nos, az biztos, hogy rejtélyből és akcióból nem szenved hiányt a széria. 

Miről szól?

Az amerikai-brit sorozat tele van izgalmakkal. Egy brit nő békés élete Barcelonában kicsúszik az irányítása alól, amikor egy szupermarketben elkövetett fegyveres rablás felfedi a titkát és erőszakos múltját. A sorozatban rengeteg a visszaemlékezés, de nem utolsó szempont az sem, hogy a mesés Katalóniában játszódik. A sorozat főszereplője, Erin boldog házasságban él a férjével, valamint a legfontosabb számára a kislánya, aki egy súlyos szemproblémával küzd, valamint az iskolában is akadnak gondjai. Azonban senki sem tudja, hogy Erin sötét titkot rejteget. A Ki az az Erin Carter? augusztus 24-én debütált a Netflixen. A főszereplő, Evin Ahmad kurd és svéd származású színésznő. Sok néző „zseniálisnak” és „káprázatosnak” titulálta a műsort a közösségi médiában. 

Nem tudtam letenni a laptopomat, amíg be nem fejeztem

– írta egy rajongó.

Egy igazi hullámvasút, de imádtam

– mondta el a véleményét valaki más. 

Már az első részt is imádom. Most már tudom, hogy egész nap a tévé előtt fogok ülni

– jegyezte meg egy harmadik hozzászóló. 

Íme, a sorozat előzetese

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves