Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AND JUST LIKE THAT...

Ennek örülni fognak az És egyszer csak... rajongói, hatalmas bejelentést tett Kristin Davis

2024. március 12.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat hbo max Szex és New York Kristin Davis És egyszer csak…
Ennek örülni fognak az És egyszer csak... rajongói, hatalmas bejelentést tett Kristin Davis
© IMDb

Jó hír a rajongóknak, hamarosan folytatódik az És egyszer csak...! 


Már korábban bejelentette az HBO Max, hogy szeretnék, ha folytatódna az És egyszer csak... című sorozat. Bár a szériát sok kritika érte a történet és a fordulatok miatt, a nézettsége igazán jó, így érhető, hogy már a 3. évad készül belőle. 

Kristin Davis izgalmas dolgot árult el az És egyszer csak... 3. évadával kapcsolatban

Izgalmasan ért véget az És egyszer csak...2. évada, így érthető, ha a rajongók már nagyon várják a folytatást. Korábban az alkotók már annyit elárultak, hogy 2024-ben nagy valószínűséggel nem lesznek új epizódok, mivel a stáb a hollywoodi írók és színészek sztrájkja miatt nem tudott forgatni. 

Ám nagyon úgy fest, hamarosan elkezdődnek a munkálatok, legalábbis Kristin Davis ezt jelentette be a posztjában. Feltöltött az oldalára egy videót, amiben mutatott pár kulisszák mögötti felvételt. A híresség videóját itt nézheted meg

Majdnem újra itt az idő… alig várom, hogy újra egyesülhessek az AJLT családommal.

A színésznő bejelentése alapján tavasszal kezdődhetnek el a munkálatok, így könnyen lehet, hogy a sorozat már 2025 elején felkerül az HBO Max felületére. Pontos dátumot még nem árultak el a készítők, annyit viszont korábban megosztottak, nagyon örülnek, hogy még több történetet mesélhetnek el a karakterekkel. 

A szereplők visszatérnek a folytatásra, egyedül Sarah Ramirez az, aki már biztosan nem szerepel a 3. évadban. A színésznő távozása körül kialakult egy kisebb botrány, de az alkotók elárulták, azért írták ki a karaktert, mert a rajongók nem szerették túlzottan, illetve már nem volt érdekes. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves