Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Itt van minden, amit az És egyszer csak... 3. évadáról tudunk

2023. november 06.

2 perc olvasás

ELLE

carrie bradshaw sorozat hbo and just like that És egyszer csak
Itt van minden, amit az És egyszer csak... 3. évadáról tudunk
© Instagram/@justlikethatmax

Ha várod már az És egyszer csak... 3. évadat, akkor most elárulunk róla mindent, amit tudunk. 


Nagy sikert aratott az És egyszer csak... 2. évada, így megértjük, ha a rajongók már nagyon várják a folytatást. Sajnos a forgatást még nem kezdték el, de összegyűjtöttük a legfontosabb információkat. 

Ekkor érkezhet az És egyszer csak...3. évada 

A Max még nem jelentette be a premier dátumát, a munkálatokat pedig tovább nehezítette a hollywoodi sztrájk. A Max szóvivője egy sajtóesemény során elárulta, hogy már elkezdtek dolgozni a sorozaton, de a forgatás még nem kezdődött el. A sztrájk miatt lehet, hogy többet kell várni a 3. évadra, így előfordulhat, hogy csak 2024 őszén vagy telén érkezik.

Kik szerepelnek majd a folytatásban? 

A jól ismert szereplők biztosan visszatérnek, biztosan szerepel a folytatásban Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda), Kristin Davis (Charlotte), Sara Ramírez (Che), Sarita Choudhury (Seema), Nicole Ari Parker (Lisa), Karen Pittman (Nya), Mario Cantone (Anthony), David Eigenberg (Steve), Evan Handler (Harry), Christopher Jackson (Herbert), Niall Cunningham (Brady), Cathy Ang (Lily) és Alexa Swinton (Rock). 

John Corbett vagyis Aiden volt a 2. évad egyik legfontosabb szereplője, hiszen ő és Carrie ismét összejöttek. Ám a 2. évad végén eléggé bizonytalanná vált a kapcsolatuk, és a színész sem erősített meg semmit, így nem tudni, hogy visszatér-e. Kim Cattrall viszont nagy valószínűséggel nem lesz benne a folytatásban, hiszen korábban utalt rá egy interjúban, hogy utoljára alakítja Samantha karakterét. 

Miről szól majd a folytatás? 

A finálé alaposan felkavarta a szálakat, Charlotte ismét elkezdett dolgozni, Miranda és Che kapcsolata pedig véget ért. Carrie és Aiden megegyeztek, hogy szüneteltetik a kapcsolatuk pár évre, végül Carrie és Seema Görögországba utaztak. Ezt a szálat lehet, hogy folytatják, így láthatjuk őket, ahogyan a tengerparton strandolnak, és felfedeznek egy új országot. Az új évadban nagyobb szerep juthat Charlotte karrierjének és Miranda szerelmi életének, hiszen megismert egy másik nőt. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves