Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Megérkezett a Bridgerton bakivideója, ezek voltak a 2. évad legviccesebb pillanatai

2024. március 27.

1 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat videó a Bridgerton család
Megérkezett a Bridgerton bakivideója, ezek voltak a 2. évad legviccesebb pillanatai
© IMDb

A Bridgerton alkotói által közzétett új videót nehéz kibírni nevetés nélkül! 


Már nem kell sokáig várni a Bridgerton 3. évadára. Netflix folyamatosan tesz közzé újabb részleteket, a hivatalos fotók után már pár videót is feltöltöttek. Hamarosan az első előzetes is megérkezik, addig is itt van a 2. évad bakivideója, ami garantáltan felvidít mindenkit! 

Ezek voltak a Bridgerton legviccesebb pillanatai 

Bár a sorozat kifejezetten romantikus, azért vannak vicces jeleneteket, melyek mindenkit megmosolyogtatnak. A párbeszédek pörgősek, így azokon is lehet nevetni. Ám az alkotók által feltöltött videó alapján a színészek és a stáb már a forgatások alatt is remekül szórakoztak. 

A Bridgerton hivatalos Instagram-oldalára töltötték fel a bakivideót, ami a 2. évad legviccesebb elrontott jeleneteit tartalmazza. A csapat már összeszokott, így érthető, ha bizonyos szituációkban nem tudták megállni a nevetést. Sokszor elnevették magukat, de olyan is előfordult, hogy meggyűlt a bajuk az étellel vagy a teával. Emellett a kutyák is okoztak pár aranyos és vicces pillanatot

A videó egyébként a rajongók tetszését is elnyerte, sokan kommentektek alá. Az internetezők egyik nagy kedvence volt Simone Ashley és Jonathan Bailey párosa, a színészek láthatóan nagyon jó barátok, ezért kifejezetten vicces hangulatban rögzítették a közös jeleneteiket. 

A Bridgerton család új évadára már nem kell sokat várni, az első epizódok május 16-án érkeznek, az évad második fele június 13-án válik elérhetővé. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves