Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Itt van az első részlet a Bridgerton 3. évadából

2024. február 01.

1 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat 3. évad
Itt van az első részlet a Bridgerton 3. évadából
© Instagram/@bridgertonnetflix

Már nem kell sokat várni a Bridgerton 3. évadáról, a jelenetfotók után az első rövid videó is megérkezett. 


Türelmetlenül várják a rajongók, hogy folytatódjon a Netflix kosztümös drámája, a Bridgerton. A sorozat 2. évada 2022-ben került fel a streamingre, így 2 évet kellett várni az új epizódokra. Most viszont van egy nagyszerű hírünk, hiszen megérkezett az első rövid részlet! 

Így folytatódik a Bridgerton 

Ha nézed a sorozatot, akkor biztosan tudod, a 3. évad Penelope és Colin szerelméről fog szólni. A főszereplők kapcsolata nem indul majd problémáktól mentesen, hiszen a második évad végén Colin elég sértő megjegyzést tett Penelopéra. Ezek után már nagyon sokan kíváncsiak, mi lesz a történet folytatása. 

A Netflix szerencsére már elárulta a premier dátumát, ami május 16-án lesz. Az évad részei külön kerülnek fel, a bevezető epizódok után júniusban érkezik a folytatás. Azért, hogy még izgalmasabbá tegyék a várakozást, a Netflix kiadott egy rövid jelenetet, a videóban Colin és Penelope láthatóak, amint épp egy igazán meghitt beszélgetést folytatnak. 

A hírek szerint a 3. évad sokkal romantikusabb lesz, mint az előzőek, a rövid részlet alapján ezt már el is tudjuk hinni. A pár másodperces videó mellett egy másik jelenetet is lelepleztek, ez a Netflix 2024-ről szóló videójában látható. A májusi premier már nincs olyan messze, a következő hetekben számíthatnak előzetesre a rajongók, amiből talán több információ kiderült a történetről

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves