Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 sorozat a Netflixen márciusban, amit meg kell nézned

2024. február 27.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozatajánló
3 sorozat a Netflixen márciusban, amit meg kell nézned
© IMDB

A Netflixre most is izgalmas sorozatok jönnek. 


Kipörgettél minden februári újdonságot a Netflixen? Most akkor mutatjuk, milyen sorozatok jönnek márciusban. Az biztos, hogy lesz miből válogatni majd, hiszen remek szériák kerülnek fel a népszerű streaming-szolgáltatóra. Íme, a lista.

Úriemberek (Megjelenés: március 7-én)

Amikor az arisztokrata Eddie megörökli a családi birtokot, rá kell döbbenie, hogy egy hatalmas marihuánabirodalomnak ad otthont, a tulajdonosok pedig nem mennek sehová. A Griselda után egész jól hangzik, ugye? A főszerepben Theo James, aki korábban A Fehér Lótusz 2. évadában is feltűnt. Azonban a Skins egykori sztárja,  Kaya Scodelario és Giancarlo Esposito is főszerepet kapott. Egy kis kedvcsinálónak pedig itt az Úriemberek előzetese. Nagyon jónak ígérkezik Guy Ritchie sorozata!

Szuperszex (Megjelenés március 6-án)

Egy olasz dráma, ami igaz történeten alapul. A sorozat Rocco Siffredi történetét mutatja be, aki kitörve az egyszerű hétköznapjaiból a világ egyik legnevesebb pornócsillagává vált. A főszerepben Alessandro Borghi, Jasmine Trinca és Adriano Giannini. Már a trailer is nagyon erősre sikerült. Mutatjuk:

A kikötő törvénye (Megjelenés március 15-én)

Hiányzott már egy izgalmas spanyol sorozat? Joaquín Manchado vasököllel irányítja a drogbirodalmát a barcelonai kikötőből - amíg egy szállítmány miatt ki nem csúsznak a kezéből az üzleti és a családi ügyek. Ismerős arcok is feltűnnek az új sorozatban. A főszerepben Eduard Fernández, Chino Darín és Jaime Lorente, aki A nagy pénzrablás óta sokak kedvence lett. Nézd meg az előzetest te is: 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves