Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 sorozat a Netflixen, amit nézz meg februárban

2024. február 08.

2 perc olvasás

3 sorozat a Netflixen, amit nézz meg februárban
© Youtube

Ezt a 3 sorozatot Netflixen megéri megnézni februárban.


Itt az új hónap, de szerencsére a Netflix februárban sem hagy minket cserben. Most is jobbnál jobb sorozatok jelennek meg a népszerű streaming-szolgáltatón. Most mutatjuk a listát a 3 legjobb sorozatról, amit érdemes lesz neked is lecsekkolnod. Ezek akár a hétvégékre is tökéletesek lehetnek, ha nincs kedved kimozdulni. Lássuk!

Egy nap

Megjelenés: február 8. 

Emlékszel még az Egy nap című filmre, aminek Anne Hathaway és Jim Sturgess a főszereplői? 13 évvel annak a megjelenése után most itt a sorozat új szereplőkkel, de a történet ugyanaz. Miután együtt töltötték a diplomaosztót, Emma és Dexter külön utakon jár, de az életük továbbra is összefonódik. David Nicholls regénye alapján készült. Érdemes megnézni! 

Gyilkos paradoxon

Megjelenés dátuma: február 9. 

Készen állsz egy koreai bűnügyi drámára? A sztori szerint, amikor egyik véletlen haláleset éri a másikat, egy hétköznapi fiatalember véget nem érő macska-egér játékban találja magát egy ravasz detektívvel. A főszereplők: Choi Woo-shik, Son Suk-lu és Lee Hee-jun. Lássuk be, hogy a koreaiak egyre jobb filmeket és sorozatokat készítenek, úgyhogy itt az előzetes kedvcsinálónak:

Formula 1 - Hajsza a túlélésért (6. évad)

Megjelenés dátuma: február 23.

Habár már nem számít újdonságnak, de máig hatalmas népszerűségnek örvend a Forma 1-es sorozat. Az új évadra pedig már nem kell sokat várnunk. Az új részek a 2023-as szezont mutatják be, és visszatekinthetünk Max Verstappen és a Red Bull rekorddöntő bajnoki évére. Azonban több más érdekes történetszál is belekerült az új évadba, és az is érdekes lesz, hogyan került vissza Daniel Ricciardo az  AlphaTauriba.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves