Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

5 Netflixes film, amit nagyon várunk 2024-ben

2024. január 11.

2 perc olvasás

ELLE

film Netflix filmajánló
5 Netflixes film, amit nagyon várunk 2024-ben
© IMDB

Íme, a legjobb választék a Netflix filmekből.


A Netflix minden évben remek újdonságokkal áll elő, és ez idén sem lesz másképp. Most megmutatjuk a legjobb filmek listáját, amiket érdemes lesz megnézni. A jó hír, hogy sok kedvenc sztárunk is visszatér. Lássuk, hogy mit tervezhetünk a következő hónapokra!

1. Damsel (március 8)

Millie Bobby Brown egy bajba került hercegnőt játszik a Damsel című fantasy kalandfilmben. A Stranger Things sztárja visszatér, és egy új szerepben mutatja meg magát. A herceget Nick Robinson alakítja, de szerepet kapott Robin Wright és Angela Bassett is. A rajongók már izgatottan várják a végeredményt. Március 8-án a Netflixen lecsekkolható! 

2. Rebel Moon 2. rész: A sebejtő (ápRILIS 19)

A felkelők az anyavilág elleni háborúra készülnek. Eltéphetetlen kötelékek kovácsolódnak, hősök emelkednek fel és legendák születnek. Zack Snyder filmje. A főszerepben pedig Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins (hangként), Ed Skrein, Staz Nair és Ray Fisher.

3. A halhatatlan gárda 2 (Nincs még hivatalos megjelenési dátum)

Gina Prince-Bythewood 2020-as szuperhősfilmje,  A halhatatlan gárda lenyűgöző sikert aratott. Az Oscar-díjas Charlize Theron vezette halhatatlan zsoldosok egy csoportja szerepel benne, akik bosszúálló küldetést teljesítenek. Több mint egy évvel megjelenése után a Netflix zöld utat adott a Victoria Mahoney által rendezett folytatásnak. A cselekmény részletei homályosak, de az eredeti szereplők többsége, köztük Theron, KiKi Layne, Marwan Kenzari, Matthias Schoenaerts és az Oscar-jelölt Chiwetel Ejiofor visszatér. Azonban csatlakozik Uma Thurman és Henry Golding is. A folytatáshoz még nincs előzetes, de addig itt az első részé, ha még nem láttad:

4. A Family Affair (nincs hivatalos megjelenési dátum)

Ha már a sikerfilmes rendezőkről beszélünk, Richard LaGravenese visszatért a kamera mögé a Netflix hamarosan megjelenő, A Family Affair című romantikus vígjátékához. A történet egy fiatal nőt követ nyomon, aki asszisztensként dolgozik egy filmsztárnál, akinek élete megváltozik, amikor a sztár beleszeret az anyjába. A főszerepben Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King.

IMDB

5. Irish Wish (Március 15)

Márciusban új versenyző érkezik a Netflix legjobb romantikus filmjei közé. Lindsay Lohan az Irish Wish című romantikus fantasy-film főszereplője, Ed Speelers oldalán. A film Maddie-t, egy fiatal nőt követi nyomon, aki vállalja, hogy a koszorúslány lesz élete látszólagos szerelmének esküvőjén, aki feleségül veszi legjobb barátnőjét. Miután Írországban Maddie kíván egyet, menyasszonyként ébred fel, de rájön, hogy az igazi lelki társa valaki más.

IMDB

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves