Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 6

Hatalmas titok derült ki A korona utolsó évadáról, ezzel ér majd véget a sorozat

2023. október 11.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat a korona spoiler
Hatalmas titok derült ki A korona utolsó évadáról, ezzel ér majd véget a sorozat
© Instagram/@thecrownnetflix

Már nem kell sokat várni A korona utolsó évadára, amiről most elég izgalmas információk derültek ki. 


Novemberben érkezik A korona hatodik és egyben utolsó évada. A Netflix már egy rövid előzetest és két posztert is közzétett. Ám most egy informátor is megszólalt, neki köszönhetően már azt is tudni, hogy mivel ér véget a sorozat. 

Erről szól majd A korona utolsó évada 

Már korábban kiderült, hogy a Netflix sikersorozata ábrázolni fogja Diana hercegné balesetét, és a temetést. Bár az alkotók azt nyilatkozták, hogy a konkrét balesetet nem fogják bemutatni, az ütközés előtti pillanatok viszont megjelennek majd a sorozatban. Mivel a hatodik évadot két részre bontották, így várhatóan Diana hercegné halála, temetése lesz az első szakasz vége

A sorozat a 1997 és 2005 közötti eseményeket dolgozza fel, így az évad Kamilla királyné és Károly király esküvőjével ér végét. Most viszont kiszivárgott pár információ az utolsó részről, az egyik forrás azt állítja, hogy Diana hercegné szellemként tűnik majd fel a legutolsó epizódban, aki a Károly királyt alakító Dominic Westtel fog beszélgetni. 

A pletykák szerint az Elizabeth Debicki által alakított karakter nem úgy lesz jelen az epizódban, mint egy valóságos szellem. Nem természetfeletti értelemben szerették volna megjeleníteni, sokkal inkább a belső gondolatok vizualizálásának. Nem tudni, hogy az információk igazak-e, ez leghamarabb decemberben derülhet ki. 

Sok kritika érte az utóbbi években a Netflixet A korona miatt. Többen megszólaltak a kapcsán, voltak, akik pedig egyenesen követelték, hogy az epizódok előtt tájékoztassák a nézőket, hogy a történet kitalált. Az alkotók ezt a kérést nem teljesítették, bár azt elismerték, hogy bizonyos dialógusokat, történeseket kitaláltak, megváltoztattak, azért, hogy növeljék a feszültséget. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves