Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Kiderült, mikor érkezik az Eufória 3. évada

2023. november 03.

1 perc olvasás

ELLE

sorozat eufória hbo 3. évad
Kiderült, mikor érkezik az Eufória 3. évada
© Instagram/@euphoria

Nagy bejelentést tett az HBO, elárulták, mikor érkezik az Eufória folytatása. 


Türelmetlenül várják a rajongók az Eufória folytatását, de a csatorna bejelentésének sokan nem örülnek, hiszem még várni kell a sorozatra

Ekkor folytatódik az Eufória

Az Eufória 1. évada 2019-ben kezdődött, majd három évet kellett várni a folytatásra. A munkálatokat megnehezítette a színeszek időbeosztása, és a koronavírus-járvány, így nem tudták időben elkezdeni a forgatásokat, és többször is csúsztak. A széria 2. évada sok kérdéssel ért véget 2022 februárjában, így sokan várták már a folytatást. 

Az HBO és Sam Levinson sokáig nem jelentettek be semmit, de az biztos, hogy a forgatásokat a színészek időbeosztása nem könnyíti meg. Sam Levinson pedig korábban Az idol című sorozaton dolgozott, így szintén halasztották a sorozatot. 

Most Casey Bloys, az HBO főnöke tett bejelentést egy sajtóeseményen, akkor árulta el, hogy mikor térhet vissza a sorozat. 

Eufória 3. évadát 2025-re tervezzük. 

Az információk szerint a még nem kezdtek el dolgozni a sorozaton, ezért a forgatások elkezdésére még biztosan várni kell. Barbie Ferreira kiszállt a sorozatból, így ő biztosan nem szerepel majd a folytatásban. A munkálatok valamikor 2024 elején kezdődhetnek el. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves