Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Új részletek láttak napvilágot A Fehér Lótusz 3. évadáról

2024. január 08.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat A fehér lótusz
Új részletek láttak napvilágot A Fehér Lótusz 3. évadáról
© IMDB

A Fehér Lótusz folytatása is nagyon izgalmas lesz.


A Fehér Lótusz 3. évadát várja mindenki! Most kiderült, hogy kik kaptak főszerepet az HBO Max egyik legsikeresebb sorozatában. Az új évad állítólag Thaiföldön fog játszódni, és a vallás, valamint a spiritualitás fog a középpontba kerülni. Azt azonban nem lehet tudni, hogy milyen cselekményszálakat ismerhetnek majd meg a nézők. 

Ők lesznek a főszereplők

2023. január 5-én a Variety arról számolt be, hogy több új szereplő szerepet kapott A Fehér Lótusz új évadában. Az új színészek: Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey és Tayme Thapthimthong. Az első évad egyik szereplője is visszatér, aki nem más, mint Natasha Rothwell, aki Belinda Lindsey karakterét alakította. A hírt a színésznő is megosztotta az Instagram oldalán. Jennifer Coolidge azonban nem tér vissza, hiszen a karaktere meghalt a 2. évad végén. A hírt szomorúan fogadták a rajongók, de lehetséges, hogy Tanya meg lesz említve, hiszen az 1. évad karaktere Belinda Lindsey újra feltűnik majd a sorozatban. Egyelőre nem tudni, hogy milyen okból kerül majd Thaiföldre az 1. évad egyik fontos szereplője, de a rajongók izgatottan várják a folytatást! 

Mikor tér vissza?

A rossz hír, hogy nagyon sokat kell várnunk a folytatásra. A legfrissebb információk szerint 2025 elején vagy végén debütálhat a 3. évad. Eredetileg 2024-ben tért volna vissza A Fehér Lótusz, de az írói sztrájkok megnehezítették a munkálatokat. A 3. évad forgatása előreláthatólag idén februárban kezdődik Thaiföldön.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves