Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PROGRAMAJÁNLÓ

5 dolog, amit érdemes 2024-ben várni

2023. december 31.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

könyv bridgerton ed sheeran fellépés koncert Lenny kravitz
5 dolog, amit érdemes 2024-ben várni
© Shutterstock

Rengeteg szuper koncert, fellépés, érdekes könyv és különleges filmpremier várható a 2024-es évben, ami izgalommal tölti el az embereket. Mutatjuk is, melyek lesznek ezek közül a legjobbak! 


Elképesztő évet tudhatunk magunk között: 2023 tele volt izgalmas könyvekkel, koncertekkel és olyan filmpremierekkel, amiket álmunkban sem gondoltunk volna. Mindez azonban semmi ahhoz képest, amilyen különleges programokat és örök élményeket szerzhetünk magunknak a 2024-es évben. Időrendben mutatjuk az 2024 legjobb és legérdekesebb programjait, melyeket kár lenne kihagyni! 

SZERETETTEL, PAMELA

2024. február 2-án végre nálunk, magyar nyelven is megjelenik Pamela Anderson önéletrajzi könyve, a Szeretettel, Pamela, ami az októberi debütálása óta a világ számos országában lett az év legnépszerűbb és legtöbbet eladott önéletrajzi könyve. A könyvben a sztár elmeséli az ő igazi történetét, a saját sztoriját, az életét playmate-ként, aktivistaként, anyaként és nem utolsósorban egy olyan nőként, akit éveken át kihasználtak az emberek. Saját bevallása szerint ez a könyv a rögös életútjának megünneplése, mert ennél jobb periódusban, ahol most start, nem is lehetne! 

BRIDGERTON PREMIER 

Eredetileg másfél évvel a 2. évad után, 2023 decemberében jelent volna meg a Bridgerton várva várt 3. évadjának premierje, ám a hollywodi írók sztárkja miatt az átlagosnál kevesebb újdonság fog érkezni Netflixre, a platform pedig egészen május közepéig késlelteti az új premiert. A sorozat viszont minden várakozást megér! Kíváncsian várjuk, hogyan alakul Penélope Featherington és Colin Bridgerton szerelmi története, mert a 3. évadban ők lesznek a főszereplők.

COLDPLAY KONCERt 

Egy évvel előre, nyáron kezdték el árulni a jegyeket a Coldplay 2024. június 16-i budapesti koncertjére, ám a hatalmas érdeklődés miatt június 18-án is adnak egy koncertet. De ez a koncert is hatalmas eladásokat produkált, ezért még június 19-én, vagyis összesen háromszor is fellép a Puskás Arénában a Coldplay! Az együttes egyébként 16 év után jön újra Magyarországra a Music Of The Spheres világkörüli turné keretein belül. Örök élmény lesz, érdemes rá elmenni.

ED SHEERAN KONCERT

A világ jelenlegi legnépszerűbb férfi énekese a Mathematics Tours világkörüli turnéja részeként döntött úgy, hogy 2024. július 20-án Budapesten is koncertet ad – immár másodára (először a 2019-es Sziget Fesztiválon lépett fel). Az elképesztő látványvilággal és kreatív show-elemekkel rendelkező koncert még csak néhány állomáson van túl, de már most minden idők 14. legnagyobb bevételű koncertturnéja. Ezt ne hagyd ki! 

LENNY KRAVITZ KONCERT

Az amerikai funk-rock legnagyobb sztárja, a négyszeres Grammy-díjas Lenny Kravitz 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában a Blue Electric Light című turné keretein belül. A több, mint 40 millió lemezt eladott énekes hatalmas bulit ígér Budapesten, ahogyan tette azt 2009-ben Debrecenben és 2018-ban a Sportarénában. Ha szereted a kemény zenét, ott a helyed!

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves