Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

4 könyv, amit most akciósan rendelhetsz meg

2024. január 05.

3 perc olvasás

ELLE

könyvek könyv könyvajánló romantikus könyv
4 könyv, amit most akciósan rendelhetsz meg
© Shutterstock

Több kiadó is januári akciókkal készült, ezeket a könyveket most kedvezményesen szerezheted be. 


December végén a legtöbb üzlet akciókat hirdet meg, ezek általában január végéig tartanak. Ám a leárazásokon nem csupán a ruhákat, cipőket vagy éppen lakberendezési tárgyakat érdemes beszerezni, hiszen ilyenkor sok kiadó kedvezményes áron kínálja a könyveket. Az alábbi regényeket most sokkal olcsóbban megrendelheted! 

Joanna Quinn: A Bálnacsont színház

1928-ban járunk, Angliában éppen a partra sodort egy bálnát a hullámzás. A törvény értelmében ez a királyt illeti meg, de Cristabel Seagrave ezt másként gondolja. A 12 éves árvához csatlakozik Digby és Flossie, és egy festőművész, aki éppen a városban időzik. Ők együttesen alapítanak egy színházat a csontváz bordakosarába. A Bálnacsont színház lesz az a hely, ahol a lány menedékre lel, és a képzeletével bármit előhívhat. Telik az idő, közben elkezdődik a II. világháború. Cristabel és Digby mindketten brit titkosügynökök lesznek, de hamarosan rájönnek, hogy a dolog végzetesen veszélyes és arra is képes, hogy szétszakítsa a családi kötelékeket. 

4 893 Ft, 21. Század Kiadó webshop

Jennifer E. Smith: Greta James, az elsüllyeszthetetlen

Greta James feltörekvő zenész, akinek nem sok hiányzik ahhoz, hogy valóban ismert legyen. Ám az egyik fellépésén nevetségessé tette magát, az esetről készült felvétel elterjed az interneten, így inkább lemondja minden koncertjét. A kínos incidens előtt meghalt az édesanyja, így a szülei 40. házassági évfordulójára lefoglalt alaszkai hajókiránduláson ő vesz részt az édesapjával. Eleinte nincs hozzá sok kedve, de a hajón megismerkedik Ben Wilderrel, a megnyerő történésszel. A könyv árnyaltan dolgozza ki a gyász és a sebezhetőség témáit. 

2 990 Ft,  21. Század Kiadó webshop

Celeste Ng: Hiányzó szívünk

Madár az édesapjával egy kis kollégiumi szobában él, miután a férfit lefokozták egyetemi oktatóból. Három éve élnek ketten, mióta Margaret, a fiú édesanyja elhagyta őket. Hosszú idő után Madár egyszer csak egy borítók kap, amiben rajzolt macskák vannak. A kisfiú tudja, hogy ez egy üzenet az anyjától, nincs más dolga, mint megoldani a rejtélyt, és megtalálni a nőt. Nem könnyű, mivel a történet idején az Egyesült Államokban különösen figyelik az ázsiai származású embereket, Margaret pedig kínai bevándorlók gyermeke. A regényben egyszerre van jelen minden: a szeretet, a gyűlölet, a társadalmi feszültségek és a szülő-gyerek kapcsolat nehézségei. 

2 750 Ft, Európa Kiadó webshop 

Nina de Gramont: Agatha Christie-affér 

1926-ban járunk, amikor Londonban az előkelőségek partikat adtak és teniszmeccsekre jártak. Ekkor ismeri meg Miss Nan O’Dea Archie Christie-t, aki egy gazdag üzletember, és egyben a híres írónő, Agatha Christie férje. A tervek szerint Nan és Archie egy vidéki szállodában találkoztak volna, miután Archie bejelenti a válási szándékát a feleségének, de az ünnepelt krimiírónő váratlanul eltűnik. Az eset nagy figyelmet kap az országos médiában, és mindenki Agatha Christie-t keresi. A több idősíkon játszódó regény zseniális képzeli el újra a 20. század egyik legvitatottabb rejtélyét.  

3 000 Ft, Európa Kiadó webshop 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves