Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 sorozat, amit nagyon várunk 2024-ben

2023. december 21.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat sorozatajánló 2024
3 sorozat, amit nagyon várunk 2024-ben
© IMDB

Ezt a 3 sorozatot érdemes lesz megnézni 2024-ben.


2023-ban is rengeteg remek sorozat debütált, és 2024-ben sem lesz másképp. Most megmutatjuk, mik azok az új sorozatok, amiket érdemes lesz kipörgetni az új évben. A streaming-szolgáltatók mindig előrukkolnak újdonságokkal. A Netflix már januárban is elég erős sorozatokkal fog indítani, és kitudja mivel fognak még előállni az új évben. 

A Sun fivérek (Netflix)

A Sun fivérek premierje január 4-én lesz a Netflixen. A történet szerint, amikor a családját célba veszi egy rejtélyes ellenség, egy tajpeji triádtag Los Angelesbe megy, hogy megvédje csökönyös anyját és mit sem sejtő öccsét. A főszerepben az Oscar-díjas Michelle Yeoh, Justin Chien és Sam Song Li. Íme, egy kis kedvcsináló előzetes:

Griselda (Netflix)

Sofía Vergara visszatér! A Griselda január 25-én fog debütálni a Netflixen. Miután Griselda Blanco Medelliből Miamiba menekül három kisfiával és egy kiló kokainnal, ő lesz minden idők egyik legvirágzóbb drogbirodalmának rettegett vezetője. Mi imádtuk a trailert is:

Palm Royale (Apple TV+)

Március 20-án érkezik a Palm Royale. 1969-ben egy nő próbálja átlépni a tehetősek és a szegények közötti áthatolhatatlan határt, hogy helyet kapjon Amerika legexkluzívabb klubjában: Palm Beach elit társaságában. A főszerepben Kristen Wiig, Laura Dern, Allison Janney, Ricky Martin és Josh Lucas. Előzetes még nincs a sorozathoz, de ebben a videóban több részletre is fény derül.

Mint megírtuk, érkezik A hatalmas kis hazugságok harmadik évada is, bár valószínűleg 2024-ben még nem láthatjuk az új epizódokat, de mindenki nagyon örülne, ha Laura Dern is visszatérne Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Shailene Woodley oldalán.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves