Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 film a Netflixről, amit meg kell nézned májusban

2024. április 24.

2 perc olvasás

ELLE

film Netflix május
3 film a Netflixről, amit meg kell nézned májusban
© IMDB

Ezeket a filmeket érdemes lecsekkolnod majd a Netflixen.


A Netflixen májusban is remek filmek fognak megjelenni. Megmutatjuk azokat az alkotásokat, amelyek tökéletesek lehetnek egy hétvégi programként a barátaiddal vagy esetleg, ha munka után vágysz egy kis kikapcsolódásra és semmittevésre. 

Gyönyörű lázadó

Május 2-án már egy önéletrajzi film érkezik a népszerű streaming-szolgáltatóra. A sztori Gianna Nannini történetét dolgozza fel, aki Olaszország valaha volt egyik legnagyobb rocksztárja. Az énekesnő a családja és a zeneipar által állított akadályok ellenére sem adta fel az álmait. A most 69 éves Gianna Nannini az 1980-as és 1990-es években hatalmas népszerűségnek örvendett. Érdekesség, hogy 56 évesen vált anyává:  2010. november 26-án, hosszas kezelés után, 2,5 kilósan született meg lánya, Penelope.

Leopárdok nyomában

Május 10-én érkezik a Leopárdok nyomában, ami egy testközeli természetfilm. Ebben az alkotásban egy filmes stáb figyelemmel követ két leopárdkölyköt, amik lenyűgöző utat járnak be az újszülöttségtől a felnőttkorig. Azoknak, akik imádják a természetet és az állatokat kötelezően ajánlott ez a brit dokumentumfilm, ami hamarosan a Netflixen látható lesz. Nem fog csalódást okozni.

Atlas

Május 24-én érkezik Jennifer Lopez második nagy Netflix-filmje, méghozzá egy sci-fi. A történet szerint egy zseniális adatelemző (Jennifer Lopez) rájön, hogy a mesterséges intelligencia lehet az egyetlen reménye, amikor kudarca fullad egy renegát robot elfogadására irányuló küldetés. Az énekesnő-színésznő egyes jelenetekben szinte felismerhetetlen. Mutatjuk az előzetest, hogy neked is megjöjjön a kedved:

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves