Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal biznisz

Botrány a királyi családban: Vilmos hercegnél ez verte ki a biztosítékot

2022. október 18.

2 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő királyi család vilmos herceg harag
Botrány a királyi családban: Vilmos hercegnél ez verte ki a biztosítékot
© Getty Images/Richard Stonehouse

Vilmos herceg hatalmasat csalódott. 


Újabb királyi drámára derült fény! Egy újabb könyvben derülnek ki botrányos részletek a világ híresebb családjáról. Kiderült, hogy Vilmos herceget felzaklatta, amikor 2017-ben kirúgták Erzsébet királynő magántitkárát. A trónörökös úgy érezte, hogy Sir Christopher Geidt az intézmény modernizálásán és egymáshoz való közelítésén dolgozott, de a királyi udvarban rendkívül csúnyán bántak  vele, majd végül elbocsátották. 

Ez történt pontosan

Geidtet 10 év után menesztették, miután nézeteltérések voltak arról, hogyan kell kezelni Erzsébet királynő és Károly herceg közötti „hatalom átmenetét”. András herceg szintén nem szerette a férfit, valamint Károlyt támogatta mindvégig, majd végül együtt álltak az édesanyjuk elé, hogy elmondják neki: a magántitkárnak távoznia kell.

Geidt állítólag nagyon összetört, amikor megtudta, hogy a királyi család nem tart igényt a munkájára többé, mert ő tényleg lelkiismeretesen támogatta őket hosszú éveken keresztül. Vilmos herceg szintén nem értett egyet a döntéssel, ezért panaszt is tett. 

„Nagyon dühös volt emiatt, nem feltétlenül azért, mert rossz döntés volt. Csak azt gondolta, hogy ezt nagyon durván kezelték azzal az emberrel szemben, aki a monarchia intézményének pillére volt, de a koalíciós kormány megalakulásakor is hihetetlenül fontos szerepet játszott”

 - derült ki a könyvből.

Vilmos más miatt is dühös volt az apjára

Mint megírtuk, Vilmos herceget már az is feldühítette, amikor az édesapja azért haragudott Katalin hercegnére, mert túl sokat kerül a reflektorfénybe. Károly király állítólag fel is kereste Vilmos herceget az ügyben, hogy fogja vissza Katalin hercegné „csillogását”, mert elveszi a figyelmet róla, ám Vilmos herceg erre állítólag annyira bedühödött, hogy hetekig nem állt szóba az apjával.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves