Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Happy birthday

Fotó: a Szex és New York sztárjának legújabb posztját imádja most minden rajongó

2023. január 12.

1 perc olvasás

ELLE
Szex és New York születésnap Kristin Davis
Fotó: a Szex és New York sztárjának legújabb posztját imádja most minden rajongó
© Getty Images/James Devaney

A Szex és New York sztárja, Kristin Davis megható posztot tett közzé! 


Valószínűleg minden Szex és New York rajongónak megdobbant a szíve, amikor meglátták, hogy Kristin Davis, milyen megható sorokkal köszöntette fel Evan Handlert. A két színész házaspárt alakít a sorozatban, ám úgy tűnik, hogy a való életben is nagy közel állnak egymáshoz. Handler a 62. születésnapját ünnepelte.

Boldog születésnapot Evan! Köszönöm Evan, hogy ilyen megbízhatóan csodálatos színész vagy, és hogy mélységet és humort hozol a mindennapokba. Örökké hálás vagyok, és nem mondom el elég gyakran, milyen szerencsésnek érzem magam, hogy te vagy az én Harrym (Goldenblatt)

- írta a posztjában Kristin Davis, aki hosszú évek óta Charlotte karakterét formálja meg.

Íme, a fotó

Új fotó jelent meg

Hamarosan érkezik a Szex és New York folytatásának 2. évada, de a rajongók legnagyobb örömére nemrég egy új fotó is napvilágot látott. Egyelőre nem tudni, hogy a sorozat pontosan, mikor tér vissza, de reméljük, hogy még idén debütálnak az új részek. Most egy új kép látott napvilágot, amin Sarah Jessica Parker látható és nagyon úgy tűnik, hogy Carrie szettje elég vagány lesz az új évadban. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves