Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gólyahír

Fotó: Megszületett Rebel Wilson első gyermeke

2022. november 08.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
színésznő gólyahír Rebel Wilson
Fotó: Megszületett Rebel Wilson első gyermeke
© Fotó: Steve Granitz / Getty Images

Rebel Wilson az Instagramon, egy fotóval jelentette be, hogy megszületett az első gyermeke. 


A 42 éves színésznő élete hatalmasat változott az elmúlt években. Rebel Wilson szinte teljesen átalakult, megtalálta a szerelmet, pár nappal ezelőtt pedig megszületett az első gyermeke. 

Rebel Wilson fotóval jelentette be az első gyermeke születését

A színésznő hétfőn este szinte mindenkit meglepett, amikor egy cuki babafotót posztolt. Rebel a képhez a következő sorokat írta. 

Büszkén jelentem be első gyermekem, Royce Lilian születését, aki béranya segítségével jött a világra. Nem is tudom leírni a szeretetet, amit iránta érzek, ő egy gyönyörű csoda! Örökké hálás leszek mindenkinek, aki elkísért az úton (tudod, ki vagy), ami évekig tartott...de leginkább szeretném megköszönni a gyönyörű béranyának, aki elképesztő szeretettel, és odafigyeléssel gondoskodott róla. Köszönöm, hogy segítettetek abban, hogy felépítsem a saját családom, ez egy elképesztő ajándék. A LEGJOBB ajándék!!! Készen állok, hogy minden szeretetet megadjak a kis Roycie-nak, ami csak elképzelhető. Gyorsan tanulok...Nagy tisztelet minden anyukának. Örülök, hogy részese lehete a klubnak. 

Rebel Wilson nyáron jelentette be, hogy megtalálta a szerelmet, Ramona Agruma oldalán. A közösségi médiában coming outolt, ám később kiderült, hogy a bejelentésre egy ausztrál újság kényszerítette. 

A színésznő korábban nyíltan mesélt a termékenységi problémáiról, ám a baba érkezését egészen idáig a legnagyobb titokban tartotta. Azóta már töltött fel pár képet a babaváró buliról is, ami remek hangulatban telt. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves