Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Barbie-film

Margot Robbie: „Ez volt életem legmegalázóbb pillanata”

2022. szeptember 22.

2 perc olvasás

ELLE
barbie Greta Gerwig margot robbie ryan gosling Barbie film
Margot Robbie: „Ez volt életem legmegalázóbb pillanata”
© Shutterstock

Nagyon kiborult a Barbie-film forgatása közben Margot Robbie. 


Miközben az egész világ izgatottan várja, hogy végre a mozikba kerüljön Greta Gerwig legújabb filmje, a Barbie élősszereplős feldolgozása, a főszereplő Margot Robbie mindenkit sokkolt legutóbbi interjújával. 

A színésznő ugyanis úgy fogalmazott, élete legmegalázóbb pillanatait kellett átélnie, miután nyilvánosságra kerültek az első fotók a forgatásról. 

Rosszul viselte a rivaldafényt Margot Robbie

Amióta eldőlt, hogy Barbie baba új életre kel a mozivásznon, a rajongók minden egyes apró mozzanatra és hírre ugrottak a filmmel kapcsolatosan. Így hát érthető módon a lesifotósok is kihasználták az alkalmat, amikor a stáb a kültéri jeleneteket forgatta. Ennek köszönhetően láthattuk már, hogyan fog kinézni a filmben a görkoris Barbie és Ken, vagy éppen a cowboyruhás páros. 

A szereplők stílusa és a film látványvilága pedig egykettőre berobbantotta a Barbicore trendet, ami mára az egész világot meghódította, és a fukszia pink a reneszánszát éli az öltözködés és a sminkek terén is. 

Margot Robbie azonban nagyon rosszul élte meg ezt az egész jelenséget. 

„El sem tudom mondani, mennyire megalázó volt. Úgy nézünk ki, mintha jól szórakoznánk, de belülről haldokoltunk. Úgy érzem, ez életem legmegalázóbb pillanata”

– fogalmazott a színésznő Jimmy Fallon műsorában. 

Hozzátette, hogy a fotósok hadát látva számítottak rá, hogy kisebb tömeg figyelmét vonják majd magukra, de az még őket is váratlanul érte, hogy több százan voltak kíváncsiak arra, hogyan festenek a kosztümjeikben. 

Meglepő módon korábban a Ken babát alakító Ryan Gosling sem túl elismerően nyilatkozott a filmről, pontosabban az abban látható karakteréről, aki szerinte nemes egyszerűséggel egy lúzer. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves