Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERELEM

Párizsban romantikázhat Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid

2022. október 03.

1 perc olvasás

ELLE
szerelem gigi hadid leonardo dicaprio párkapcsolat randi
Párizsban romantikázhat Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid
© Kevin Mazur / Contributor

Nagyon úgy tűnik, Párizsban bontakozik ki a szerelmük. 


Nemrég szárnyra keltek a pletykák, hogy Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid egy párt alkotnak, most pedig egy igen beszédes bizonyíték is alátámasztotta 

Titokban járják be együtt Európát

Leonardo DiCapriót és Gigi Hadidot ugyanabban a párizsi szállodában látták csütörtök este, hetekkel azután, hogy a források megerősítették, hogy randevúznak.

A 27 éves modell csupa mosoly volt, amikor helyi idő szerint este 10 körül a Royal Monceau-ban tartott párizsi divathéten rendezett bemutatón eltöltött hosszú nap után visszatért a szállodába.

Közel három óra elteltével DiCapriót hajnali 1 óra körül látták elhagyni a luxusszállodát. Pillanatokkal később pedig Gigi Hadid tett ugyanígy.

A múlt héten ugyanez történt Milánóban, amikor Bella Hadid a divathéten egy Versace bemutatóra volt hivatalos, Leonardo DiCaprio ott is megjelent, és akkor is megerősítette egy ismerős, hogy valójában tényleg egy párt alkotnak. 

Nem ez volt az első, hogy együtt látták őket

A hónap elején az újságírok rajta kapták a párt, amint New Yorkban együtt buliznak, és akkor is úgy tűnt, ez nem csupán egy baráti este. 

Leonardo DiCaprio a barátaival, Gigi Hadid pedig a kollegáival voltak. Mind egy asztalnál lógtak. 

— mondta egy informátor.

A New York Fashion Week afterpartyn is lefotózták őket, amint mély beszélgetésbe merülve együtt töltötték az estét. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves