Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Special relationship

Katalin hercegné és III. Károly különleges viszonyáról árulkodnak saját, külön rituáléik

2022. november 14.

2 perc olvasás

ELLE
Katalin hercegné III. Károly király III. Károly
Katalin hercegné és III. Károly különleges viszonyáról árulkodnak saját, külön rituáléik
© Fotó: John Stillwell - WPA Pool/Getty Images

Egy testbeszéd-szakértő elemezte, hogy Katalin hercegné hogyan viselkedik III. Károllyal.


Katalin hercegnét és III. Károlyt meglehetősen ritkán látjuk kettesben, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy a születésnapos brit uralkodó és menye ne érintkeznének rendszeresen, és ezeket az alkalmakat elemezve egy testbeszéd-szakértő érdekes következtetéseket vont le.

Megértik egymást

A király és a hercegné interakcióit vizsgálva Judi James szakértő a következőket állapította meg:

úgy tűnik, hogy Katalinnak és Károlynak meglehetősen különleges a viszonya, és ez a nyilvánosság számára is látható, mert ők ketten mintha rendszeresen kiszúrnák egymást, figyelve egymásra és jeleket adva egymásnak. A testbeszédük is arra utal, hogy egy hullámhosszon vannak, bókolnak egymásnak és oda-vissza jelzéseket küldenek, amik azt mutatják, hogy ugyanúgy gondolkodnak vagy nevetnek egy viccen.

A nyilvános szituációkban Károly és Katalin a legritkább esetben vannak csak kettesben, általában több családtag is jelen van rajtuk kívül, de úgy tűnik, a király a hercegnével különösen egy hullámhosszon van.

Így még Kamilla hercegnével sem

A szakértő szerint a királynak és menyének szinte saját rituáléik vannak, ahogy nevetve összenéznek egy-egy poénon kacagva. És érdekes módon III. Károly ezt még a saját feleségével, Kamilla hercegnével sem csinálja, aki sosem szokott úgy nevetni az uralkodó viccein, mint a hercegné.

Károly Katalinban találta meg a tökéletes közönséget, mert a hercegné mindig lazábban áll a dolgokhoz, és simán belemegy azokban a nevetési rituálékba, amikbe Kamilla nem szokott.

A The Express című lap szakértője szerint Károly herceg rendszeresen viccelődik nyilvános szereplései alkalmával, és ilyenkor gyakran összenéznek Katalin hercegnével, aki a poénokat általában egy nagy nevetéssel díjazza. A bennfentesek úgy figyelték meg, hogy Vilmos herceg neje sokkal közelebb állhat a királyhoz, mint a királynéhoz: ők ketten szokszor egyenesen elbeszélgetnek Kamilla királyné feje fölött, aki inkább nem is szól bele.

A fentiekre tartalmaz példákat a következő videó is, érdemes belenézni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves