Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szókimondó

Johnny Depp csúnyán odaszúrt volt feleségének, Amber Heardnek új albumán

2022. július 11.

2 perc olvasás

ELLE
dalszöveg válás amber heard johnny depp kártérítési per rágalmazási per
Johnny Depp csúnyán odaszúrt volt feleségének, Amber Heardnek új albumán
© Jussi Nukari/Lehtikuva/AFP

Legújabb albumának dalszövegeiben nem kíméli Johnny Depp exfeleségét, Amber Heardöt.


Az év eddigi legbotrányosabb rágalmazási pere során Johnny Depp a legtöbbször higgadtan és kimérten várta a bíróság döntését, a nyilatkozataiban pedig végig kerülte Amber Heard nevének említését is.

Azt azonban nem mondhatnánk, hogy nem érintette meg a válás és az utána következő jogi hercehurca. Jeff Beckkel közös új albumán a színész saját maga írt számaiban burkoltan ugyan, de erőteljesen beszólt volt feleségének.

A The Sunday Times újságírója még a megjelenés előtt belehallgathatott a most pénteken debütáló albumba, és néhány dalszövegrészlet azonnal megütötte a fülét.  A „18” címre keresztelt albumon két saját szerzeményt készített Johnny Depp és további két feldolgozást is ő jegyez.

Erős sorokkal üzen Johnny Depp Amber Heardnek

Az eredeti számok dalszövegeiből két sor is vélhetően az Amber Hearddel történt szakítására vezethető vissza. A Sad Motherf-in Parade című dalban az hangzik el: „You’re sitting there like a dog with a seven-year itch”, azaz:

„Úgy ülsz ott, mint egy kutya, akinek hét éve tartó viszketése van”

Majd kicsit később úgy folytatja: „If I had a dime, it wouldn’t reach your hand”, ami annyit tesz:

„Ha lenne egy tízcentesem, az sem érhetné el a kezedet”

Ez utóbbi sorral Johnny Depp feltehetően a rágalmazási perben tőle követelt több millió dolláros összegre utal, amit Amber Heard ügyvédei követeltek tőle. Végül azonban a bíróság Johnny Deppnek ítélt meg a perben összesen 10 millió dolláros kártérítést.

Johnny Depp jelenleg Jeff Beckkel közösen turnézik Európában július végéig. Mint elárulták, az album azért kapta a 18 címet, mert a közös munka során többször is viccelődtek azzal, hogy újra 18 évesnek érzik magukat. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves