Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyász

John Travolta megható sorokkal búcsúzott filmbeli szerelmétől, Olivia Newton-Johntól

2022. augusztus 09.

1 perc olvasás

ELLE
gyász halál john travolta Olivia Newton-John
John Travolta megható sorokkal búcsúzott filmbeli szerelmétől, Olivia Newton-Johntól
© Getty Images/Paramount Pictures

Olivia Newton-John halála az egész világot, köztük John Travoltát is megrázta. 


Mint megírtuk, hosszú betegség után elhunyt Olivia Newton-John. A legendás színésznő halálát a férje jelentette be. Most a közösségi oldalán John Travolta is búcsúzik tőle. A két sztár együtt játszott az 1978-as nagysikerű Grease filmben, de azóta is jó barátságot ápoltak. 

Az én legkedvesebb Oliviám. Mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. A hatásod másokra hihetetlen volt. Annyira szeretlek. Újra találkozunk majd az úton és mind együtt leszünk. A tiéd vagyok az első pillannattól örökké. A te Dannyd, a te Johnod.

 - írta a bejegyzésében a színész, utalván a nagysikerű közös filmjükre, ahol a ő formálta meg Danny Zuko karakterét.

Íme, a dal, amit mindenki ismer: 

A 40 éves évfordulót együtt ünnepelték 

2018-ban a Grease 40. évfordulóját még együtt ünnepelte a két sztár. Négy évvel ezelőtt a színésznő bevallotta, hogy John Travoltával azóta is jó barátok és ha bármi történt az életében rá mindig számíthatott. 1983-ban szintén együtt szerepeltek a  Two of a Kind című filmben.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves