Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL BABY

Hivatalos: második gyermekét várja Eugénia hercegnő

2023. január 24.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
angol királyi család királyi család terhesség Eugénia hercegnő bejelentés
Hivatalos: második gyermekét várja Eugénia hercegnő
© Fotó: Tim P. Whitby / Getty Images

Eugénia hercegnő végre hivatalosan is bejelentette, hogy bővül a családjuk. 


Már hetek óta pletykálják, hogy hamarosan újabb royal baby születik, mivel Eugénia hercegnő várandós. Eddig sem a királyi család sem a hercegnő nem kommentálta a híreszteléseket, ám most Eugénia egy tündéri fotóval megerősítette a hírt. 

Eugénia hercegnő aranyos fotóval jelentette be a várandósságát

A yorki hercegnő és a férje, Jack Brooksbank 2018-ban házasodtak össze, az első gyermekük, August pedig 2021-ben született meg. Eugénia részben visszavonult a nyilvánosság elől, nem aktív, dolgozó tagja a királyi családnak, csak bizonyos eseményeken vesz részt. Természetesen a hivatalos kötelezettségeit sem hanyagolja el, ennek köszönhetően tűnt fel a rajongóknak, hogy az utóbbi időben mindig takarta valamivel a hasát.

A források szerint a királyi családban már mindenki tudott a második gyermek érkezéséről. Ám mivel Eugénia nem tartozik a dolgozó családtagok közé, így nem kellett hamarabb a sajtót értesíteni. 

A yorki hercegnő egy aranyos családi fotóval jelentette be a nagy hírt, melyet az Instagram oldalára töltött fel. A képen ő és August láthatóak, a felvételt a férje, Jack készítette. 

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk, ezen a nyáron új taggal bővül a családunk. 

A tündéri képet mindenki imádta, a hercegnő rengeteg kommentet kapott. Eugénia nem olyan rég beszélt arról, hogy az anyaság teljesen megváltoztatta. Sokkal odafigyelőbb lett, ami megmutatkozik abban is, hogy fontosabbá vált számára a környezetvédelem. Nagyon odafigyel arra, hogy megfelelő mintát adjon át a gyermekének, ezért megpróbál tudatos döntéseket hozni.  
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves