Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Botrány

Áll a bál a királyi családban: hihetetlen, mit tiltott meg Erzsébet királynő Vilmos hercegnek

2022. augusztus 08.

1 perc olvasás

ELLE
botrány erzsébet királynő hobbi vilmos herceg Katalin hercegné
 Áll a bál a királyi családban: hihetetlen, mit tiltott meg Erzsébet királynő Vilmos hercegnek
© Getty Images/Max Mumby/Indigo

Erzsébet királynő keményen odaaszólt Vilmos hercegnek.


Erzsébet királynő Vilmos herceg kedvenc hobbiját egyáltalán nem támogatja. A herceg kiváló helikopter pilóta és az elmúlt években egyre gyakrabban repül akár a rossz időben is, valamint vele tart a családja, a felesége Katalin hercegné és a gyerekeik. A brit uralkodó szerint ez a hobbi veszélyezteti az utódlási vonalat, ugyanis ha valaha egy tragédia történne, a trónörökös Károly herceg után,  Vilmos testvére, Harry herceg lenne.

Ez ébren tartja a királynőt éjszaka, és érthető módon nagyon aggódik. Tudja, hogy Vilmos tehetséges pilóta, de nem gondolja, hogy megéri kockáztatni, hogy mind az öten együtt repüljenek, és el sem tudja képzelni, történne, ha baleset érné őket. Alkotmányos válságot robbantana ki

- mondta egy bennfentes.

Valószínűleg Vilmos herceg nem repdes az örömtől, amiért a nagymamája megfosztaná a kedvenc hobbijától. Katalin és Vilmos ugyanis évek óta a repülést tekintik a közös hobbijuknak és szinte mindenhová együtt mennek a gyerekekkel, hogy minél több időt tölthessenk együtt. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves