Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Jogi csata

Döntött a bíróság Amber Heard fellebbezéséről

2022. július 14.

2 perc olvasás

ELLE
amber heard johnny depp rágalmazási per bírói döntés
Döntött a bíróság Amber Heard fellebbezéséről
© Shutterstock

Úgy tűnik, végleg pont kerülhet Amber Heard és Johnny Depp nagy port kavart rágalmazási perének végére.


Miközben Amber Heard épp a nyilvánosságtól elvonulva igyekszik élni a mindennapjait, az ügyvédjei nem pihennek – minden szalmaszálba próbálnak belekapaszkodni, hogy megfúrják a rágalmazási per eredményét, amelyben a bíróság Johnny Depp javára döntött.

Legutóbb egy kínos bakira hivatkozva nyújtott be fellebbezést Amber jogi csapata, ám úgy tűnik, nem jártak sikerrel, a bíróság ugyanis elutasította a keresetet.

Nem tartják megalapozottnak Amber Heard kérését

A bírói végzés kimondja, hogy az ügyben nincs elég bizonyíték a csalásra vagy a jogellenes cselekedetek fennállására, épp ezért Penney Azcarate elutasította a színésznő fellebbezését.

„Az esküdteket átvizsgálták, a teljes tárgyalást végigülték, tanácskoztak, és meghozták az ítéletet. Az összes esküdt betartotta az esküjét és a bíróság utasításait, így a bíróság helyben hagyja az esküdték kompetens döntését”

– mondta el a bírónő.

Mint ismeretes, az egykori sztárpár hat héten át tartó botrányos tárgyalássorozatban próbálta bizonyítani a saját álláspontját a nyilvánosság előtt. Az esküdtszék végül Johnny Deppnek adott igazat és 10 millió dolláros kártérítést ítéltek meg neki, melyből 2 millió dollárt Amber Heardnek kell megfizetnie. A színésznő akkor kétségbeesve nyilatkozta, hogy ez a hatalmas összeg csődbe viheti őt, aminek nyomán tavasszal még gyűjtést is indítottak a pártolói Amber Heard javára.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves