Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend 2024

2024-ben ezek lesznek a kedvenc parfümök - már most is elérhetőek

2023. november 24.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

trend női parfüm parfüm 2024
2024-ben ezek lesznek a kedvenc parfümök - már most is elérhetőek
© Shutterstock

Ha új parfümre vágysz, van néhány illat, amivel érdemes megismerkedned.


A karácsonyi ajándékok között a parfüm előkelő helyet foglal el, de mielőtt vásárolni indulnál, a megszokott kedvenc illatok mellett vess egy pillantást néhány új illatra is.

A vásárlási adatok alapján már most látszik, hogy a következő évben milyen eszenciák lesznek népszerűek, ismerkedj meg velük!

2024 legnépszerűbb parfümjei

Yves Saint Laurent – Libre L’Absolu Platine

A levendula, a vanília és a borostyán keveréke rejlik benne. Az esti program után nem akarod majd lemosni magadról, mert ez egy olyan illat, amiben szívesen aludnál is, akár a frissen mosott párnák közt.

Megnyugtató és kellemes illat egy hosszú nap után, az üvege pedig egyszerűen gyönyörű!

Dior – J'adore L'Or Eau de Parfum

Azt gondolhatnád, hogy ez a parfüm tele van púderes, lágy virágokkal, és a jegyei között valóban megtalálható a narancsvirág, a rózsa és a jázmin – ez utóbbi ebben az illatban kifejezetten édes.

Ezen kívül azonban a parfümben ott vannak a mandula, a mangó és a banán jegyei is, amik magukkal ragadják az érzékeket. Ha egyszer megismerted, az biztos, hogy rabul ejt, és nem tudsz majd lemondani róla!

Louis Vuitton – Myriad Eau de Parfum

Nem tartozik a legolcsóbb minőségi parfümök közé, de nem túlzás azt állítani, hogy a hatása tényleg napokig tart.

A Myriad határozottan púderes és pézsmás illat, de a 21. századi igényeknek megfelelően került bele némi édes, kakaós elem is, amit a fűszeres sáfrány egészít ki. Ez az az illat, amit érdemes használni, mert bármerre is jársz, mindenhol lenyűgözöd majd a környezeted.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves