Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CHRISTMAS BEAUTY

2022 legjobb beauty adventi kalendáriumai

2022. november 22.

8 perc olvasás

Kovács Gréta

karácsony karácsonyi ajándék szépség babor beauty clinique
 2022 legjobb beauty adventi kalendáriumai
© Giorgio Armani ©Babor

Megérkeztek az idei év legjobb beauty adventi kalendáriumai, melyek nemcsak kívülről gyönyörűek, hanem belülről is egészen elképesztő meglepetéseket rejtegetnek!


Hamarosan újra elérkezik az év legszebb időszaka, a karácsonyi készülődés ideje, amikor szebbnél szebb kozmetikai termékek  közül lehet válogatni a parfümériák kínálatában! A szépségápolási márkák azonban nemcsak arra gondoltak, hogy minél különlegesebb ajándékokkal lepjük meg a szeretteinket, hanem arra is, hogy saját magunkat is el tudjuk kényeztetni az egyik mesés beauty adventi kalendáriummal

Következzenek 2022 legjobb beauty adventi kalendáriumai! 

Yves Saint Laurent Advent Calendar Adventi kalendárium 120 490 Ft (Douglas)
Yves Saint Laurent Advent Calendar Adventi kalendárium 120 490 Ft (Douglas)

Yves Saint Laurent

A francia szépségápolási márka egy szemet gyönyörködtető, arany-fekete dobozba csomagolta a 24 mesés meglepetést tartalmazó beauty adventi kalendáriumát, melyben nemcsak smink-és bőrápolási szerek, hanem illatminták, valamint egy apró kis YSL sminktükör is el lett rejtve.

Kiknek ajánljuk? Mindazoknak, akik rajonganak a vörös rúzsokért, valamint kedvező, mini csomagolásban akarják kipróbálni a márka legnépszerűbb újdonságait.

BABOR Adventi Ampulla Naptár 27 400 Ft
BABOR Adventi Ampulla Naptár 27 400 Ft 

BABOR 

Európa első számú professzionális kozmetikai márkája idén is elképesztően stílusos ünnepi köntösbe csomagolta a tökéletes bőr titkát. A BABOR 2022-es adventi kalendáriuma 24 db szépségelixírt tartalmaz, melyek mindegyike napról napra szebbé varázsolja a bőrt: a karácsonyi ragyogás tehát garantált! 

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik professzinális körülmények között, de a saját otthonuk kényelmében szeretnének szépülni és javítani a bőrük állagán, még az ünnepi időszak beköszönte előtt.

Giorgio Armani Adventi kalendárium 121 900 Ft (Douglas)
Giorgio Armani Adventi kalendárium 121 900 Ft (Douglas)

Giorgio Armani

A Giorgio Armani ikonikus adventi kalendáriuma minden olyan meglepetést magában hordoz, amire az ünnepi szezon alatt szükséged lehet: kellemes illatok, szebbél szebb vöröses tónusú rúzsok és szájfények; arcápolási szerek, sminklemosók és szempillaspirálok is megtalálhatóak a csomagban, amiben idén nemcsak mini, hanem midi, és teljes kiszerelésű termékek is helyet kaptak.

Kiknek ajánljuk? A luxuskategóriás sminkek és az illatok szerelmeseinek, akik akár egy ikonikus termék segítéségével is tökéletes külsőt tudnak maguknak varázsolni az ünnepi szezon alatt.

Lancôme Adventi Kalendárium
Lancôme Adventi Kalendárium 50 490 Ft (Douglas)

Lancôme 

Mint minden évben, a Lancôme idén is olyan varázslatos ünnepi dobozba csomagolta az adventi kalendáriumát, melyet bűn lenne elrejteni. Az arany-rose gold-ezüst színekben pompázó, kihajtható naptár közepén az ikonikus Eiffel-torony kis mása áll, melynek szépsége pont úgy ragyogja be a hétköznapokat, mint a kalendáriumban lévő csodás kis meglepetések!

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik újdonságokat szeretnének kipróbálni: rúzsok, szempillaspirálok és testápolók pont úgy megtalálhatóak a csomagban, mint a ránctalanító mini krémek és szérumok.

Clinique Advent Calendar 24 Ajándék szett
Clinique Advent Calendar 24 Ajándék szett 48 490 Ft

Clinique

A Clinique idei adventi beauty kalendáriuma olyan díjnyertes hidratálókat, bőrápolási szetteket és sminkszereket tartalmaz, melyek az elmúlt évek legkeresettebb, legtöbbet eladott termékeiből lettek kiválogatba. Épp ezért, a csomag remek választás lehet azok számára, akik korábban még nem ismerték a márkai termékeit, viszont szívesen kipróbálnák azokat.

Kiknek ajánljuk? A szép bőr rajongóinak és azoknak, akik újítani szeretnének a bőrápolási rutinjukon, mert a Clinique adventi naptára főként krémekből, bőrradírokból, tonikokból és más hidratálókból áll.

L'Occitane klasszikus adventi kalendárium 43 600 Ft
L'Occitane klasszikus adventi kalendárium 43 600 Ft

L'Occitane 

A francia L'Occitane Eva Offredo grafikus különleges illusztrációjával díszített dobozába csomagolta az idei adventi kalendáriumát, melyben mindenki megtalálhatja a magához leginkább illő termékeket: épp ezért, ez az adventi naptár nemcsak saját részre, de ajándéknak is tökéletes!

Kiknek ajánljuk? Az adventi naptár nem tartalmaz sminkszereket, bőrápolási termékeket viszont annál inkább! A kalendárium azok számára lesz a legideálisabb, akik nemcsak az arc-, hanem a testápolásra is szeretnek nagy hangsúlyt fektetni.

The Body Shop Share Love & Joy óriás adventi kalendárium 46 990 Ft
The Body Shop Share Love & Joy óriás adventi kalendárium 54 990 Ft

The Body Shop

A 100%-ig újrahasznosított anyagokból készült The Body Shop adventi kalendárium 25 db meglepetést és kiegészítőt tartalmaz, melyek között a C-vitaminos nappali arckrém ugyanúgy megtalálható, mint a sheás testvaj, a mandulatejes kézkrém, a mangós testradír vagy a kamillás sminklemosó balzsam.

Kiknek ajánljuk? Környezettudatos fogyasztóknak, akik természet ihlette krémekkel és ápoló tejekkel szeretik kényeztetni magukat egy-egy hosszúra nyúlt munkanap után. Ebben a csomagban minden benne van, ami a tökéletes bőrápolási kényeztetéshez kell!

Rituals Adventi kalendárium 2D 32 990 Ft
Rituals The Rituals of Advent Calendar 2D Adventi kalendárium 32 990 Ft

Rituals

Az újrahasznosított PET-műanyagból készült Rituals adventi naptár olyan pazar meglepetésekkel van tele, melyek varázslatosabbá teszik az ünnepi készülődést: testápolók, szappanok, arcmaszkok és hajápolási szerek, sőt még mini illatos gyertyák is helyet kaptak a csomagban — ami mellesleg ünnepi dekorációnak sem utolsó!

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik az adventi naptár tartalmát nemcsak saját maguk számára vásárolnák meg, hanem szeretteiket is örömmel kényeztetnék vele. Tökéletes ajándék azok számára, akiknek ideje egy kicsit lassítaniuk a mindennapok tempójából.

Yves Rocher Adventi kalendárium 2022 19 990 Ft
Yves Rocher Adventi kalendárium 2022 (19 990 Ft)

Yves Rocher 

Az Yves Rocher idei adventi kalendáriuma a csillogó égboltot és a Tejútrendszert kívánta megeleveníteni: ennek megfelelően a csomag belső tartalma is tele van csillagképekkel és asztrológiai jelenésekkel. A francia kozmetikai márka naptárjában döntő többségben arc-és testápolási szerek lettek elrejtve, de egy-egy rúzs, körömlakk, szempillaspirál és egy mini parfüm is megbújik a 24 db ablak valamelyikében.

Kiknek ajánljuk? A márka rajongói nem fognak csalódni az adventi kalendáriumban: a mandulás tusfürdők, a sheás testápolók és a vörösáfonyák ajakbalzsamok már régóta a vásárlók kedvencei, de néhány újdonságot is elrejtettek a naptárban a készítők.

Dior Advent Calendar 2022 480 € (Dior.com)
Dior Advent Calendar 2022 480 € (Dior.com)

Dior

Minden idők egyik legszebb és legizgalmasabb naptára a Dior beauty adventi kalendáriuma, mely Magyarországon csak Dior hivatalos honlapjáról rendelhető meg. Mindezek ellenére egy csodálatos, ékkőnek is beillő naptárról van szó, ami az egyik legemlékezetesebb ajándékot nyújthatja a szerencsés hölgyek számára.

Kiknek ajánljuk? A magasfokú divat és a luxuskategóriás szépségápolás szerelmesei tudják igazán értékelni a Dior adventi kalendáriumát, melybe vegyesen lettek elrejte a márka legjobb smink-és bőrápolási termékei.

avon adventi kalendárium 2022
AVON 12 adventi kalendárium 17 990 Ft, 24 napos adventi kalendárium 39 990 Ft

AVON

Az AVON két adventi kalendáriummal is készült. A 12 napos és a 24 napos dobozok csupa hasznos, izgalmas terméket tartalmaznak, melyek megédesítik a várakozást. A csinos ablakok mögött népszerű illatok, hasznos sminktermékek és forradalmi haj- és bőrápoló termékek rejtőznek. 

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik szeretik a kompakt, hasznos termékeket, és ezekről az ünnepi szezonban sem szívesen mondanak le. A parfümök például kisebb üvegben kaptak helyet, így bármikor magunkkal vihetjük őket. 

Marionnaud adventi kalendárium 2022
Marionnaud Adventi Calendar 13 900 Ft

Marionnaud

A Marionnaud meseszép adventi kalendáriumában varázslatos sminkek rejtőznek. Csodás paletták, csillogó szájfények, és egyéb hasznos kozmetikumok. A bőrápoló újdonságok sem hiányozhatnak, párat szintén elrejtettek a dobozban. A gyönyörű kalendárium a lakás éke lehet.

Kiknek ajánljuk? A sminkelés szerelmeseinek, akik szeretnének sok újdonságot kipróbálni az adventi időszakban. Az apró meglepetések vidámmá varázsolnak minden napot, a segítségükkel pedig könnyedén elkészíthető a tökéletes ünnepi smink. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves