Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WEDDING

„Az esküvőm előtt jöttem rá, hogy a férjemet szoptatja az anyja”

2023. február 23.

1 perc olvasás

ELLE
esküvő menyasszony vallomás anyós esküvői törtnet
„Az esküvőm előtt jöttem rá, hogy a férjemet szoptatja az anyja”
© Getty Images

A meglepő esküvői történet bejárta az internetet, az emberek pedig nagyon megdöbbentek a menyasszony döntésén. 


A szokatlan esküvői történetet egy sminkes mesélte el, akivel a menyasszony osztotta meg a történteket. A nő ezután egy podcastban árulta el, hogy ez volt a legbizarrabb dolog, amit valaha hallott esküvőn. 

A sokkoló esküvői történet meglepte az embereket

Jenny, aki sminkesként dolgozik azzal kezdte a beszámolóját, hogy a munkája során sok furcsasággal találkozott már. Ekkor idézte fel a történetet, amikor elkísérte az egyik menyasszonyt a mosdóba. A nő ekkor lett szemtanúja egy váratlan jelenetnek

A menyasszony bement a WC-be, és amit látott, az elég ahhoz, hogy véget vessen egy esküvőnek. A vőlegényt az anyja szoptatta. 

A menyasszony és a sminkes is valósággal sokkot kaptak, erre nem számítottak. A nő nem részletezte, hogy milyen beszélgetés zajlott a jelenlévők között, ám azt elárulta, a menyasszony folytatta az esküvőt. 

A nő a jelenet után úgy döntött, hogy hozzámegy a férfihez. A beszélgetésben résztvevőket sokkolta a történet, ám azon még jobban meglepődtek, hogy a felfedezés után sem mondta le a nő az esküvőt. 

Mindenki a teremben van és vár! De te biztosan nem akarsz csókolózni, amikor azt mondják, hogy megcsókolhatod a vőlegényt

– mondta az egyik nő. 

A hallgatók nagyon meglepődtek a történet hallatán, annyira hihetetlen az egész. Sokakban felvetődött, hogy a férfi és az édesanyja mióta csinálják ezt. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves