Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Itt van minden, amit a You 4. évadáról tudni lehet

2022. november 29.

1 perc olvasás

ELLE

You sorozat kultúra tudnivalók
Itt van minden, amit a You 4. évadáról tudni lehet
© Instagram/younetflix

2023-ban visszatér a You!


Már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik Joe Goldberg története. A You 4. évada február 9-én debütál a Netflixen, de az epizódokat kész részre szedték, ezért március 9-én jön majd az izgalmas folyatatás. Nagyon úgy tűnik, hogy az új évad még az eddigieknél is izgalmasabb és hátborzongatóbb lesz!

Van trailer is

Londonban vadászik a szerelemre

A Penn Badgley által alakított karakter Londonba költözik. A sorozat 4. évadának a forgatásai is az Egyesült Királyságban zajlottak. A széria híres arról, hogy minden évadban más helyszínen játszódik, de eddig mindig az Egyesült Államokban folyatódtak a cselekmények.

A 3. évad Párizsban ért véget

A You 3. évada úgy ért véget, hogy Joe Párizsba utazott a következő áldozata után, tehát arra még nem derült fény, hogyan köt ki végül Londonban. Sőt, azt sem lehet tudni pontosan, hogy ebben az évadban, ki lesz a személy, aki iránt igazán megszállott lesz.

Régi szereplő is visszatér

Penn Badgley mellett biztosan visszatér a 3. évadból Tati Gabrielle is, aki Marianne karakterét formálja meg, miatta utazik Joe Londonba. Főszerepet kapott Charlotte Richie színésznő, akinél elképzelhető, hogy ő lesz Joe új kiszemeltje. A sorozat rengeteg új szereplőt fog bemutatni. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves