Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TRAILER

Videó: Itt van minden, amit tudni lehet a You folytatásáról

2023. február 20.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

You sorozat előzetes spoiler netlix
Videó: Itt van minden, amit tudni lehet a You folytatásáról
© Instagram/@younetflix

A You új évada meglepte a rajongókat, a szezon első fele pedig igazán váratlanul ért véget. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni a maradék öt részről!


A Netflix már korábban bejelentette, hogy idén a You két részletben érkezik. Öt rész már elérhetővé vált február 9-én, a többi epizód pedig március 9-én érkezik. Mutatjuk az előzetest, és a váratlan meglepetést! 

Így folytatódik a You

Joe Goldberg új személyazonosságot vett fel, és Londonba költözött. Jonathan Moore néven kezdett új életet, és tanítani kezdett. Ám a gyilkosságok ide is követték, amikor tudomást szerez az Eat The Rich Killer-nek nevezett gyilkosról, aki a gazdagokat támadja. A gyilkos kiléte az 5. részben kiderült, éppen ezért kérdés, hogy miként alakul a folytatás. 

Sera Gamble showrunner elárulta, hogy nem bánják, hogy kettéosztották az évadot, amire eredetileg a Netflix kérte őket. 

A Netflix megkeresett minket. A szerkezet egyértelműen kettévált az évad közepére, és nem okozott problémát a dolog. Korábban sok függővéget írtunk a sorozatokhoz. Mindig is az volt az ötlet, hogy megkeressük ezt a gyilkost, majd megtaláljuk, és a beszélgetést olyasmire tereljük, ami csak akkor valósítható meg, ha Joe tudja, kivel beszél. 

Miről szól az évad második része? 

Rhys személyében egy új ellenséget kaphat Joe, akit sokkal nehezebb lesz legyőznie. Rhys emellett minden bizonnyal zsarolni akarja majd Joe-t, és a gyilkosságok sem érnek még véget. Sokakat az érdekel, hogy miként alakul Joe és Kate kapcsolata, sajnos erről nem tudni sokat, de az informátorok szerint még közelebb kerülhetnek egymáshoz. 

Love visszatér? 

Az előzetes egyik legnagyobb meglepetése Love, akiről mindenki azt gondolta, hogy halott. Nos, rossz hírünk van, mivel a színésznő korábban elárulta, hogy a karaktere valóban meghalt. Ennek ellenére a színésznő feltűnik az előzetesben, de ez minden bizonnyal csak egy hallucináció. Nem ez lenne az első alkalom, hogy Joe hallucinál, korábban Beck is megjelent. Ettől függetlenül kíváncsian várjuk, hogy Love milyen szituációban bukkan fel. 

A Netflix az ötödik évadot még nem jelentette be, bár a lehetséges új szezonról már vannak információk. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves