Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kannibál szerelem

Timothée Chalamet új filmjének az előzetese hátborzongatóra sikerült

2022. szeptember 30.

1 perc olvasás

Timothée Chalamet új filmjének az előzetese hátborzongatóra sikerült
© Instagram/Bones and All

Timothée Chalamet új filmje a romantika és a horror keveréke lett. 


Megjelent a Bones and All című film új előzetese! A filmet szeptemberben mutatták be a Velencei Filmfesztiválon, ahol 8 és fél perces ovációval ünnepelt a közönség. Timothée Chalamet és Taylor Russell alakítását nem győzték dicsérni a kritikusok. Taylor a fesztiválon a legjobb színésznőnek járó díjat nyerte meg, a film rendezője, Luca Guadagnino pedig a legjobb rendezés kategóriában győzedelmeskedett. Az Egyesült Államokban november 23-án jelenik meg az alkotás, az első előzetes pedig nemrégiben látott napvilágot.

Íme, a történet

Marent (Taylor Russell) az édesapja magára hagyja, miután belátja, hogy nem tudja kordában tartani a lánya valódi, énjét. A lány úgy dönt, hogy útra kel, és megkeresi az édesanyját, akit soha nem ismert. Útközben több kannibállal is találkozik, köztük a magányos Lee-vel (Timothée Chalamet), majd hamar szerelem szövődik közöttük.

Itt az előzetes

Zajlik a Dűne 2 forgatása

Mint megírtuk, hónapok óta Budapesten zajlik a Dűne 2 forgatása, így az elmúlt időszakban rengeteg szerencsés rajongó futott bele a népszerű színészbe. Timothée és a stáb azonban hamarosan Jordániába utaznak és ott folytatják a forgatásokat. Zendaya és Austin Butler szintén gyakran mászkálnak a magyar fővárosban, a szemfülesek talán még elcsíphetik őket az elkövetkezendő napokban. A Dűne 2 2023 novemberében jelenik meg.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves