Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Rekord

Taylor Swift 24 óra alatt rekordot döntött az új albumával

2022. október 26.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Taylor Swift rekord új album videoklip midnights
 Taylor Swift 24 óra alatt rekordot döntött az új albumával
© Fotó: Instagram/@taylorswift

Taylor Swift új albummal jelentkezett, de ekkora sikerre még ő sem számított. 


Két év után új albummal jelentkezett az énekesnő, a nagylemez pedig már most hatalmas siker. Taylor Swift egy teljesen új oldalát mutatja meg a dalokban, a hangzás pedig merőben eltér a korábbi lemezektől. Úgy tűnik, a rajongóinak tetszik az új stílus, hiszen már az első nap rekordot döntött a korong. 

Taylor Swift stílusa rengeteget változott a karriere során. Country zenével ismerte meg a világ, majd egyre több popdal bukkant fel a nagylemezein, az utóbbi két albumát pedig az indie folk és az alternatív rock inspirálták. Legutóbb 2020 decemberében jelentkezett új stúdióalbummal, azóta csak az átdolgozott kiadásokkal örvendeztette meg a rajongóit. 

Taylor Swift sorra dönti a rekordokat

Az énekesnő augusztusban, az MTV Video Music Awards díjátadón jelentette be, hogy elkészült a 10. stúdiólemeze. A köszönőbeszédjében a megjelenés időpontját úgyszintén elárulta, így már régóta tudni lehetett, hogy a legújabb lemez október 21-én érkezik. 

A Midnights címre keresztelt albummal Taylor tizenhárom álmatlan éjszakájára emlékszik vissza. Az új dalokkal ismét visszatér a pophoz, felbukkan az elektronikus hangzás, miközben előkerülnek a személyesebb témák. A kritikusok elismerő szavakkal értékelték a legújabb nagylemezt, ami a rajongók tetszését is elnyerte. 

Már másnap kiderült, hogy Taylor Swift Midnights című lemezét hallgatták meg a legtöbben egy nap alatt a Spotify felületén. A rekordhoz a zenemegosztó is gratulált az énekesnőnek, aki érzelmes bejegyzésben mondott köszönetet a rajongóinak, akik mindezt lehetővé tették. 

A Billboard számításai szerint az első pár napban több mint 1 millióan vásárolták meg valamilyen formában az énekesnő albumát az Egyesült Államokban. Ha a rajongók ilyen ütemben folytatják a vásárlást, nagy valószínűséggel a Midnights lesz az év legtöbbet eladott lemeze. 

Október 25-én meg is jelent az első videóklip, melyet a Bejeweled című dalhoz készítettek. Taylor írta, rendezte a klipet, a kisfilmben pedig feltűnik többek között Laura Dern és Dita Von Teese. Nagyjából 12 millióan látták, bár ez a szám tovább fog emelkedni. 

Az énekesnő az új album után várhatóan turnézni fog, korábban egy interjúban elárulta, hogy mennyire hiányzik neki a közönség előtti éneklés. Legutóbb 2018-ban indult világ körüli turnéra, így a koncertjegyeket majd biztosan gyorsan elkapkodják. 
 
Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves