Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AUGUSZTUSI SOROZATAJÁNLÓ

6 sorozat a Netflixen, amit látnod kell augusztusban

2022. augusztus 02.

3 perc olvasás

Wadolowski-Balogh Orsolya

Netflix sorozat ajánló augusztus fantasy never have i ever
6 sorozat a Netflixen, amit látnod kell augusztusban
© Netflix

Régóta várt sorozatok térnek vissza a Netflixre augusztusban, és jó pár igazi csemegének számító újdonságot is kapunk.


Augusztusban a Netflix kitesz magáért. Jó ideje epekedtünk néhány folytatás után, és nem kevés újdonsággal is csábítgatja a nézőit, amelyek között igazi gyöngyszemeket is találni. Egyszerűen nem hagyhatod ki a következő 6 sorozat megnézését:

Minamdang kávéház (Augusztus 1.)

Az előzetes alapján kifejezetten izgalmasnak tűnik a koreai krimi-vígjáték, ami a Minamdang kávéház körül játszódik, ahol egy nem mindennapi sámán kínálja a szolgáltatásait, és persze az emberek rajonganak érte. Valószínűleg van némi vaj a füle mögött, ugyanis a nyomába ered egy felügyelő, hogy leleplezze.

Sandman: Az álmok fejedelme (Augusztus 5.)

A hónap egyik legjobban várt sorozata, amiért megvannak örülve az emberek! Neil Gaiman saját képregényeiből készült fantasy  sorozata varázslatos élményeket ígér a nézőknek. Minden az álmok körül forog ebben az akciódús,  drámával teli sorozatban. Ráadásul olyan szereplőgárdát toboroztak össze, Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Charles Dance, és Stephen Fry. Nagyon sötét, nagyon parás, és iszonyatosan látványos!

Locke & Key – Kulcs a zárját 3. évad (Augusztus 10.)

Végre valahára visszatér a Locke család a mágikus kulcsaikkal együtt! Az azonos című képregényből készült horror-fantasy sorozat lezárul a harmadik évaddal. Elvarrásra kerülnek a szálak, kiderül mi lesz a legidősebb Locke-kal, és hogyan fogadja a családanya a mágiát. Apropó… van egy időutazós kulcs, és ezúttal az egész világot kell megmenteniük a srácoknak. Ez azért elég izgisnek hangzik, nem igaz?

Én még sosem… 3. évad (Augusztus 12.)

Folytatódnak az indiai középiskolás lány, Devi kalandjai! Csakhogy ezúttal végre népszerű – igaz nem kevesen utálják is emiatt -, ráadásul a szerelmi élete is egyenesbe jött. Viszont hamarosan rá kell döbbennie arra, milyen bonyolult is tud lenni egy kapcsolat! Sok drámával, viccesen kínos szituációkkal tér vissza a romantikus-vígjáték sorozat.

Visszhangok (Augusztus 19.)

Már a trailertől is futkos a hideg az ember hátán! A sötét, csavarosnak ígérkező sorozat egy ikerpárról szól, Gináról és Leniről szól, akik felcserélték az életüket, és titokban osztoznak egymás életén, de még családjukon is! Aztán hirtelen eltűnik az egyik testvér. A rejtélyes sorozat hátborzongató élményekkel kecsegtet, és biztos meglepetést fog okozni!

A lány a tükörben (Augusztus 19.)

A spanyol horror sorozat főszereplője Alma, aki egy különös balesetet szenved az osztálytársaival, amelyből egyedüli túlélőként kerül ki. Csakhogy Alma amnéziás lesz, és a háza tele van olyan tárgyakkal, amelyek nem is az övéi. Az lesz a célja, feltárja azokat a körülményeket, amelyek a végzetes balesethez vezettek, még mielőtt végleg elfelejtené a valódi személyazonosságát. A rejtélyes és misztikus sztorik szerelmesei imádni fogják!



Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves