Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIEREK

A 8 legjobban várt premier februárban

2023. február 04.

4 perc olvasás

ELLE

február Netflix You filmajánló filmpremier horror
A 8 legjobban várt premier februárban
© Netflix

Ez a hónap igazán elkényezteti a filmek szerelmeseit! A mozik Oscar-esélyes produkciókkal várják a nézőket, és a streamingszolgáltatók is bekeményítettek, szóval egy pillanatig se aggódj amiatt, vajon mit fogsz nézni a következő hetekben. Mutatjuk a februári premiereket!


Filmek tekintetében erős február elé nézünk, mert Oscar-díj jelöltes filmekkel várnak minket a mozikban, plusz egy szuper horrorral és egy romantikus drámával. A Netflix és a HBO Max is odatette magát, így régóta várt folytatásokat, és sokáig emlegetős produkciókat láthatunk a hónapban. Íme, a legjobban várt premierek februárban:

Kopogás a kunyhóban (mozi – február 2.)

A borzongás szerelmesei ki nem hagyhatják M. Night Shyamalan legújabb horrorfilmjét. A sztori középpontjában egy kislány áll, aki a szüleivel egy elhagyatott házikóban készül vakációzni. A pihenést négy fegyveres zavarja meg, akik túszul ejtik őket. A helyzet a következő: meg kell állítani az apokalipszist, de ennek ára van. Biztos, hogy egy újabb sokkoló, bődületesen csavaros filmnek lehetünk szemtanúi!

Magic Mike utolsó tánca (mozi – február 9.)

Visszatér a kedvenc vetkőzős pasid, hogy még egyszer, utoljára ledobja magáról a textilt! Magic Mike (Channing Tatum) jelenleg koktélokat kever, mígnem az unatkozó milliomosnő (Salma Hayek) ismét munkába állítja, méghozzá Londonban. Műsorból, szexizésből, forró jelenetekből nem lesz hiány!

A bálna (mozi – február 16.)

Közeleg a nap, mikor Brendan Fraser visszatér a képernyőre, és ez rögtön egy Oscar-díjat érhet neki! Charlie szerepében egy középiskolai angol tanárt alakít, aki elhagyja családját a férfi szerelme miatt, és ezzel meg is romlik a kapcsolata a lányával. Charlie később depressziós lesz, 270 kilóra hízik, és inkább otthonról tart órát, hogy ki se kelljen mozdulnia. Szerencsére akad egy jó barátja, aki segít helyrehozni a kapcsolatát a lányával. Vigyél magaddal zsepit a moziba, mert állítólag könnyesőre leget számítani!

TÁR (mozi – február 16.)

Cate Blanchett is benevezett az Oscar-díjra, amiben Lydia Tár legendás zeneszerzőt és karmestert alakítja, aki a világon az első női vezető karmestere egy német zenekarnak. Megvan mindene az álomélethez, fényes karrier, szerető feleség, és egy kislány, de valami mégsem stimmel. A színésznő mesterien játssza az önmagát kereső, de komoly mentális problémákkal küzdő zenészt.

You 4. évad (Netflix – február 9.)

Visszatér a kedvenc pszichológiai thriller sorozatod, a You a képernyőre, és újra láthatod az imádnivalóan veszélyes  Joe Goldberget, aki professzori tanárként próbál új életet kezdeni Londonban, ahol kiderül: nem ő az egyetlen gyilkos a városban. De nemcsak, ő, hanem Marienne Bellamy is visszatér, aki már tisztában van a sorozatgyilkos férfi titkával. A jelek szerint ez lesz a legfordulatosabb, legizgalmasabb évad!

Lidia ügyvédnő (Netflix – február 15.)

A krimi rajongói imádni fogják ezt az olasz minisorozatot, ami egyszerre egy történelmi dráma is, és nem mellesleg igaz történeten alapul. Lidia Poët gyilkossági ügyekben nyomoz, és minden álma, hogy ügyvéd legyen. Egy kicsit vicces, egy kicsit forró, de elejétől a végéig rabul ejti a figyelmedet, annyira pörgős a története!

Johnny vs Amber (HBO Max – február 9. és február 23.)

Végig követted Johnny Depp és Amber Heard botrányát? Akkor most kapaszkodj meg, ugyanis dokumentumfilm készült belőle! A Johnny vs. Amber (02.09.) a brit perbe nyújt betekintést, a Johnny vs. Amber: Az amerikai per (02.23.) pedig az amerikai verzióba. Mindkettőből kiderül a másik fél álláspontja, és kulisszatitkokkal, soha nem látott felvételekkel is készülnek a nézőknek.

Three Pines (HBO Max – február 16.)

Alfred Molina egy ritka izgalmas krimisorozattal rukkolt elő! Armand Gamache főfelügyelő szerepében egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz a látszólag békés Québec-i falucskában, Three Pinesban, de arra talán még ő sem készült fel, hogy eltemetett titkokra bukkan, és szembe kell néznie a saját démonaival. Nagyon baljós, összetett sorozat, aminek a végére biztosan lerágod a körmödet, epizódról, epizódra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves