Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

5 minisorozat a Netflixen, amit le kell darálnod a hétvégén

2022. december 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat Halston minisorozat netflix minisorozat
  5 minisorozat a Netflixen, amit le kell darálnod a hétvégén
© Fotó: IMDb.

A legtöbb sorozat több évaddal rendelkezik, ezért időszűkében sokan inkább bele sem kezdenek. Ám vannak minisorozatok, melyek csupán pár részből állnak, így akár egy hétvége alatt végezhetsz velük. 


A minisorozatok legnagyobb előnye, hogy legtöbbször maximum 10 részből állnak, így hamar kiderül a történet vége. Mivel az alkotóknak nincs sok lehetőségük arra, hogy terjengősen bontsák ki a történetet, ezért a cselekmény általában fordulatos, amitől garantáltan izgalmassá válnak a sorozatok. Mutatjuk az elmúlt évek legjobbjait a Netflix kínálatában.

Ezeket a minisorozatokat nem érdemes kihagyni

A Netflix felületén számos minisorozat található, így mindenki megtalálhatja a számára tetszőt. Az alábbi szériák garantáltan kikapcsolják az embert, és akár egy nap alatt végezhetsz velük. Kezdődhet is a sorozatmaraton!

Halston

A legendás amerikai divattervező életét bemutató sorozatot minden divatrajongónak látnia kell. Ewan McGregor zseniálisan alakítja Halstont, nem beszélve a csodás díszletekről és a mesés ruhákról. Az öt részes minisorozat a tervező karrierjének elindulását, és annak bukását dolgozza fel. Valódi csemege!

Ne higgy a szemének! 

Ha szereted a misztikus thrilleket, akkor ezt a sorozatot neked találták ki. A széria egy édesanyáról szól, aki viszonyt kezd a főnökével. Ám a kapcsolatuk nem úgy alakul, ahogyan elképzelték, köszönhetően a férfi rejtélyes feleségének. Adele és David házassága egyre különösebbé válik, a végén pedig kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik. 

Maradj mellettem

A nyolc részes sorozat középpontjában egy rejtélyes édesanya, valamint egy 17 évvel ezelőtti gyilkosság áll. Megan próbálja elfelejteni a múltat, és a családjára koncentrálni, ám ez nem annyira egyszerű. A történetet pedig csak tovább bonyolítják a felbukkanó sorozatgyilkosok.

Valós történet 

A sorozat főszereplője Kevin Hart, aki úgy tűnik bebizonyította, hogy mennyire jól állnak neki a drámai szerepek. A széria egy sikeres humoristáról szól, akinek látszólag teljes az élete, de valami mégis hiányzik belőle. Egy féktelen bulival töltött éjszaka után pillanatok alatt megváltozik minden, és szembe kell néznie a valósággal. 

Egy botrány anatómiája 

Sophie látszólag tökéletes házasságban él a politikus férjével, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy James, a férje megcsalta. A botrányt nem kerülhetik el, a helyzetet pedig csak fokozza a vád, miszerint a férje nemi erőszakot követett el. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves