Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Joker

Megérkezett az új Joker-film első fotója

2022. december 13.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film Lady Gaga joaquin phoenix Joker Joker 2. Joker folytatás
Megérkezett az új Joker-film első fotója
© Fotó: IMDb.

Todd Phillips, a Joker rendezője egy fotóval tudatta, hogy elkezdték forgatni a Joker: Folie à Deux című filmet. 


A rajongók örülhetnek, hiszen elkezdődött a Joker folytatásának a forgatása, ezt maga a rendező jelentette be. A nagy sikerű képregényfilm második részében Joaquin Phoenix ismét belebújuk a bohóc szerepébe, társát, Harley Quinnt pedig Lady Gaga alakítja. 

Készül a Joker folytatása 

Todd Phillips 2019-es filmje hatalmas sikert aratott. Összesen 11 Oscar-jelölést sikerült szereznie, Joaquin Phoenix alakításával pedig elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrot. Korábban még egyik képregényből készült film sem kapott ennyi jelölést, így a rendező ezzel történelmet írt. A nagy siker után nem meglepő, hogy készül a folytatás, melynek már a címét is tudjuk. A második rész a Joker: Folie à Deux címet viseli. 

A rendező, és a forgatókönyvírók nem sokat árultak el a készülő filmről, a produkciót hatalmas titok övezi. Annyi biztos, hogy Lady Gaga is szerepelni fog benne. Az énekesnő korábban már bizonyította a tehetségét, játszott többek között a Csillag születikben, legutóbb pedig A Gucci-házban láthattuk. 

A második részről készült első fotón Joaquin Phoenix látható, akit éppen borotválnak. A kép valószínűleg az elmegyógyintézetben készült, ahova a szereplő az első rész végén került. A fotón megfigyelhető, hogy a színész ismét nagyon lefogyott, látszanak a bordái, és kifejezetten sovány. Az első film kedvéért hasonló átalakuláson ment keresztül. 

Egyes információk szerint a második Joker: Folie à Deux című filmben több lesz a zenés betét, és egy furcsa egyvelege lesz a thrillernek és a musicalnek. Lady Gaga remek énekes, ahogyan Joaquin Phoenix is énekelt már egy korábbi filmjében. Ezért elképzelhető, hogy a szereplők dalra fakadnak majd. A film várhatóan 2024-ben érkezik a mozikba. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves