Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPOILER

Margot Robbie új titkokat árult el a közelgő Barbie-filmről

2023. január 12.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film barbie ryan gosling színésznő Margot Robbie Barbie film
Margot Robbie új titkokat árult el a közelgő Barbie-filmről
© Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Idén érkezik a Barbie, Margot Robbie pedig elárulta pár titkot, hogy mire számíthatnak a nézők. 


Az év egyik legjobban várt filmje a Barbie, hiszen ez az első alkalom, hogy élőszereplős film készül a kislányok egyik kedvenc játékáról. Margot Robbie most egy interjúban elárult pár új információt, ami csak még türelmetlenebbé teszi a rajongókat. 

Ilyen lesz a Barbie

Margot Robbie egy interjúban elárulta, hogy a forgatás tele volt nevetéssel, tánccal és persze zenével. Korábban is voltak arról híresztelések, hogy a filmben sok lesz a dalbetét, és nagyrész musical lesz, de ezzel a kijelentésével a színésznő meg is erősítette. A dalokról nem árult el semmit. 

Ó, én mindig kacagtam. Ez egy nevetéssel, tánccal, zenével és jó hangulattal teli forgatás volt, igen. Sok volt a kacagás

– válaszolta a színésznő arra kérdésre, hogy mit csinált akkor, amikor meglátta Ryan Goslingot Ken szerepében

A színésznő korábban már többször beszélt arról, hogy mennyire szerette volna megcsinálni ezt a filmet. Annak pedig különösen örül, hogy Greta Gerwig rendező mindenben partner volt. 

A Barbie előzetese sokakat meglepett, hiszen a videó a 2001: Űrodüsszeia című film stílusában készült. A rajongók nem erre számítottak, így érhető, hogy ledöbbentek. Margot Robbie szerint nagyon nem olyan lesz a film, mint amire sokan számítanak. 

Az emberek általában hallják Barbie-t, és azt gondolják: „Tudom, mi lesz ez a film.” Aztán meghallják, hogy Greta Gerwig írja és rendezi, és azt mondják: „Ó, hát, lehet, hogy nem...”

– mondta a színésznő. Margot korábban már azt is elárulta, hogy lesznek benne álomházak, melyek már az első előzetesben is feltűntek pár pillanatig. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves