Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Movie

Fotók: Lady Gaga külseje sokkoló lesz az új Joker-filmben

2023. március 26.

2 perc olvasás

ELLE

fotók Lady Gaga Joker 2.
Fotók: Lady Gaga külseje sokkoló lesz az új Joker-filmben
© Getty Images/Neilson Barnard

Lady Gaga elképesztően fog kinézni a Joker 2. részében! 


Már mindenki izgatottan várja az új Joker-filmet, különösen azért is, mert Lady Gaga Harley Quinn bőrébe bújik. Néhány héttel ezelőtt az énekesnő-színésznő már közzétett egy fotót a közösségi oldalán, amelyen a film sztárja,  Joaquin Phoenix is látható. Az is kiderült, hogy a világsztár le is fogyott az új szerepe kedvéért. Most pedig új forgatási fotók láttak napvilágot.

Sokkoló átváltozás

A stáb Manhattan utcáin forgatta a Joker legújabb részét. Lady Gaga egy fekete mini bőrszoknyában, valamint egy piros blézerben jelent meg, de a sminkje elképesztőre sikerült. Mondani sem kell, hogy az énekesnő-színésznő tényleg igazi Harley Quinn lett. Mutatjuk a végeredményt: 

Mikor jelenik meg?

Sajnos a Joker 2. részére egy ideig még várnunk kell, ugyanis csak 2024 októberében jelenik meg a mozikban. A filmben rengeteg musical rész lesz látható, így elképzelhető, hogy énekelni is hallhatjuk Lady Gagát. A sztárok egyébként brutális gázsit kapnak: Lady Gaga 10 millió dollárt, a film sztárja, Joaquin Phoenix 20 millió dollárt fog zsebre tenni. 

Ezt mondta Margot Robbie

Margot Robbie szintén hatalmas volt, amikor Harley Quinn bőrébe bújt. Nemrég ő is nyilatkozott arról, hogy szerinte, milyen lesz Lady Gaga a szerepben: 

Nagyon megtisztelő, hogy részese lehettem Harley karakterének felépítésében és olyan szintű megerősítésében, hogy most már mások is kipróbálhassák magukat a bőrében. Szerintem Gaga valami egészen fantasztikusat fog majd kihozni belőle

- mondta a színésznő. 

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves