Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WHY SO SERIOUS?

Készül az új Joker film: így még sosem láthattad Lady Gagát

2023. február 15.

3 perc olvasás

Szőke Anna

film Lady Gaga joaquin phoenix Joker 2. Joker folytatás
Készül az új Joker film: így még sosem láthattad Lady Gagát
© Instagram.com/ladygaga

Lady Gagának hála, végre bepillantást nyerhettünk a Joker film folytatásának, a Folie à Deux-nek kulisszái mögé.

 


Hosszas várakozás után a nagysikerű Joker film rajongói végre új hírekre ébredhettek. A folytatásban a női főszereplőt, Harley Quinn-t megformáló Lady Gaga ugyanis megosztott Instagramján egy pillanatképet a film forgatásáról.

Így még sosem láthattuk az énekesnőt!

Stefani Germanotta, – vagy ahogy mindenki ismeri Lady Gaga – tavaly augusztusban erősítette meg, hogy szerepet kapott a Joker film folytatásában. A pop ikon már több szerepben is bizonyította színészi tehetségét, és most az Oscar díjas Joaquin Phoenix mellett is megmutathatja mit tud.

Az énekesnő rajongói már korábban is felfigyeltek arra, hogy Gaga jelentősen lefogyott. Minden bizonnyal emiatt a szerep miatt történhetett, ugyanis, ahogy a minap megosztott fotón látszik, hogy a színésznő minden eddiginél élesebb arcvonásokkal rendelkezik. A kép ugyancsak egy pillanatot örökít meg, de rendkívül kifejező, feszültséggel és érzelmekkel teli. Nem csoda, hogy a film rendezője Todd Phillips ezt a fotót választotta ki, mint a készülő alkotás első promója.

Tökéletes választás Joker mellé

Mikor Gaga bejelentette a nagy hírt az oldalán, szinte lángra kapott a komment szekció a rengeteg rajongói hozzászólástól.

„Oscart érzek a levegőben!”

„Mindig is azt hajtogattam, hogy neked kéne eljátszanod Harley-t.”

„Elképesztően tehetséges énekes-és színésznő vagy, tökéletes választás Harley Quinn szerepére, remek leszel!”

Ilyen és ehhez hasonló bejegyzések lepték el a híresség Instagram fiókját. Mivel azt rebesgetik, hogy a Joker 2 valamilyen formában a musical jegyeit viseli majd magán, ezért bizonyára fontos szempont volt a casting-nál, hogy énekesi tehetséggel is megáldott színésznőt válogassanak a szerepre.

Még az eddig Harley Quinnt megformáló Margot Robbie is megszólalt a casting kapcsán.

Nagyon megtisztelő, hogy részese lehettem Harley karakterének felépítésében és olyan szintű megerősítésében, hogy most már mások is kipróbálhassák magukat a bőrében. Szerintem Gaga valami egészen fantasztikusat fog majd kihozni belőle

– nyilatkozta Robbie a hír hallatán.

 

Mit jelent a Folie à Deux?

Ezt az alcímet kapta ugyanis a Joker film folytatása. Ez egy pszichológiai rendellenesség, magyarosan csak "kétszemélyes téboly", mely akkor áll fent, amikor két egymáshoz közel álló ember –szerelmespár, anya-gyermeke, testvérek – ugyanazt a tévképzetet éli meg. A kórt a francia nevével illetik, mert először egy francia házaspár esetében jegyezték fel (Margaret és Michael a 19. században éltek és mindketten azt képzelték, hogy ismerőseik folyamatosan betörnek a házukba, rendetlenséget csinálnak és tönkreteszik a cipőiket).

A készülő mozifilmről még szinte semmit sem tudunk, de az árulkodó alcím alapján következtethetünk arra, hogy a középpontban a Joker és Harley Quinn által megélt közös illúzió áll majd. A film előreláthatóan 2024 október 4-én kerül majd a mozikba, de reméljük addig még mindenképp csepegtetnek némi extra infót a rajongóknak.


Via



Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves