Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIEREK

8 film és sorozat, amit érdemes megnézni novemberben 

2022. november 02.

4 perc olvasás

ELLE

Netflix filmajánló hbo max mozifilm november sorozatok
8 film és sorozat, amit érdemes megnézni novemberben 
© Netflix

A hónapban régóta várt folytatások érkeznek a Netflixre, és leginkább a mozi fogja elkényeztetni a nézőket jobbnál jobb filmekkel. Mutatjuk november legjobban várt filmjeit és sorozatait!


Novemberben főleg a Netflix húzta el a csíkot a képzeletbeli versenyen a rendkívüli tartalmaival. De szuperjó produkciók várnak minket a moziban, és azért a HBO Max is visszatért az egyik népszerű sorozatával, szóval nem kell aggódni: nem kell sokat gondolkodni azon, mit nézzünk a szabadidőnkben. Összegyűjtöttük a 8 legjobban várt novemberi premiert!

Manifest 4. évad ( Netflix - november 4.)

Kíváncsi izgalommal követted eddig a Montego Air 828-as járat utasainak rejtélyes kalandjait? Az igazi  dráma még csak most kezdődik! Szörnyű titkokra derül fény, és a tét, az utasok élete. Már az előzetestől libabőrős leszel, annyira baljós! Tűkön ülve fogod várni, hogy végre te is megismerd az igazságot!

A korona 5. évad (Netflix - november 9.)

Régóta vártad ezt a napot, ugye? De végre megérkezett! A korona elhozza a királyi család legbotrányosabb, legdrámaibb időszakát, mikor Diana hercegné és Károly herceg válására kerül a sor. Elizabeth Debicki bújik Diana bőrébe, míg II. Erzsébetébe, Imelda Staunton, és a mindkettőjüktől hátborzongatóan jó alakítást láthatunk. Már az előzetesben is látszik, hogy talán ez a legsötétebb évada a sorozatnak!

A csoda (Netflix - november 16.)

Az Emma Donoghue regénye alapján készült film az 1800-as évek Írországában játszódik a film. A főszereplő, egy ápolónő (Florence Pugh), akit behívnak a kórházba, hogy megvizsgáljon egy csodatévő lányt, aki négy hónapja nem evett, mégis kicsattanó formában van. Ők ketten egészen megváltoztatják egymás életét, és úgy adódik: együtt kell szembeszállniuk a gonosszal.  

A Mardini nővérek (Netflix - november 23.)

Ez az igaz történeten alapuló dráma két nővér veszélyekkel teli utazását meséli el, akik útra keltek a háború sújtotta Szíriából. Hősiesen megharcoltak azért, hogy eljussanak a 2016-os riói olimpiára. Nem két tehetséges úszó története ez, hanem egy film a reményről, az álmokról és bátorságról, és szinte biztosan megérinti majd a nézők szívét.

Egyetemista lányok szexuális élete 2. évad (HBO Max - november 17.)

Visszatérnek a lányok Essex College-ba, ahol egyetemi éveiket töltik, hogy újabb (szex)kalandokba keveredjenek! Lépten-nyomon félmeztelen pasikba ütköznek, gyűjtést szerveznek, némelyikük anyagi és kapcsolati válsággal küzd, de legalább mindeközben jól szórakoznak, buliznak, és élvezik a chippendale-showt, amit szerveztek, és elhiheted: te is élvezni fogod!

Ennio Morricone (mozi - november 3.)

A zene kedvelőinek, és természetesen Ennio Morricone rajongóinak látniuk kell ezt a 2021-es olasz dokumentumfilmet a 91 évesen elhunyt az életműdíjas zeneszerzőről. Mindent megtudhatunk a legendás zenéinek születéséről, a világkörüli turnézásokról, és persze maga Morricone életébe. Olyanok is megszólalnak a filmben, mint Tarantino, Clint Eastwood, Oliver Stone, Hans Zimmer, John Williams és még sokan mások!

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! (mozi - november 10.)

Visszatér a képernyőre a Fekete párduc, és a vakandaiak életében új fejezet veszi kezdetét! Ezúttal azért küzdenek a hősök, hogy megmentsék Vakandát a világi hatalmaktól, akik bele akarnak folyni az az ügyeikbe T’Challa király halála után, ezért segítséget kérnek a víz alatti népektől. Ahogy a Marveltől megszokhattuk, rendkívül látványos filmet kapunk tele érzelmekkel!

Veszélyes lehet a fagyi (mozi - november 17.)

Nagyon elgondolkodtató magyar film született! Adél (Stork Natasa) radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, egypetéjű ikerpárja, Éva pedig jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát. A testvérek teljesen másképp gondolkodnak, és úgy látják: a másik élete a könnyebb, a jobb. Erre megjelenik Ákos Patkós Márton), aki totálisan felforgatja az életüket, és úgy tűnik, ő lesz az, aki újra összehozza őket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves