Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HARMADIK ÉVAD

Hatalmas titok derült ki A Fehér Lótusz 3. évadáról

2023. február 17.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat harmadik évad hbo új sorozat A fehér lótusz
Hatalmas titok derült ki A Fehér Lótusz 3. évadáról
© Instagram/@thewhitelotus

Az alkotó egyik közeli barátja véletlenül elárulta, hogy hol játszódik majd A Fehér Lótusz következő évada. 


A Fehér Lótusz jelenleg az HBO egyik legsikeresebb sorozata, imádják a rajongók, ezért senkit sem lepett meg, hogy érkezik a következő évad. A helyszínt eddig sokan találgatták, ám most már szinte biztos, hogy Japánba utazik a stáb. 

Itt játszódik majd A Fehér Lótusz következő évada

Az első szezonban a Hawaii-n található szállodát ismerhettük meg jobban, majd a második évadban egy valódi mediterrán kalandban lehetett részük a nézőknek. A Szicíliában leforgatott évad hatalmas sikert aratott, az alkotók pedig már elkezdtek azon gondolkodni, hogy mi legyen a következő úticél

Mike White, korábban egy interjúban elárulta, hogy nagyon szívesen forgatna valahol keleten, imádná, ha a pénz és a szex után most a keleti vallások, illetve a spiritualitás kapnának nagyobb szerepet. 

Most Johnny Knoxville, aki közeli barátságban áll a sorozat alkotójával, egy interjú során elszólta magát. A riporter éppen arról kérdezgette, hogy szeretne-e szerepelni a sorozatban, amikor elárulta, hogy korábban ő és Mike White már voltak Tokióban.

Azt hiszem, ott lesz a következő… ó, nem adok ki semmit. Lehet, hogy újra felhívom, amint ennek vége.

Ez már a második alkalom, hogy szóba kerül Japán, így szinte biztos, hogy A Fehér Lótusz következő évada ott fog játszódni. Mike White korábban megemlítette, Tanya halála nem feltétlenül jelenti azt, hogy Jennifer Coolidge nem tér vissza a folytatásban. Az alkotó imádott vele dolgozni, ezért nagy rá az esély, hogy valamilyen formában még látható lesz a karaktere. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves