Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Folytatás

Minden, amit A Fehér Lótusz 3. évadáról tudni lehet

2022. december 19.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat hbo max új évad A fehér lótusz white lotus
Minden, amit A Fehér Lótusz 3. évadáról tudni lehet
© Fotó: instagram/@thewhitelotus

Már hivatalos, hogy A Fehér Lótusz hamarosan egy újabb évaddal tér vissza, most összegyűjtöttük a legfontosabb információkat. 


A Fehér Lótusz az HBO Max egyik egysikeresebb sorozata. Azok, akiket az első évad esetleg nem szippantott be, a második szezonra már szinte biztos, hogy rajongókká váltak. Az epizódok elképesztően izgalmasak voltak, így felmerülhet a kérdés, hogy az alkotók még mivel tudják majd túlszárnyalni.

A harmadik szezon gyártása még nem kezdődött el, de a finálé felvet néhány kérdést. Annyit elárulhatunk, hogy Mike White, a sorozat alkotója ragaszkodik a Jennifer Coolidge által megformált Tanya karakteréhez, így még az sem kizárt, hogy valamilyen módon feltűnik a 3. évadban. 

Mikor érkezik? 

A forgatások még nem kezdődőtek el, ezért leghamarabb 2023 végén kerülhet fel az újabb szezon a HBO Max felületére. Reméljük az alkotók tudják majd tartani a tervezett ütemtervet, hiszen akkor csak egy évet kell várni a folytatásra! 

Hol játszódik? 

A sorozat antológia, így minden évad máshol játszódik, ez alól a következő sem lesz kivétel. Mike White a sorozat alkotója elárulta, hogy teljesen új helyszínt képzelt el. 

Szerintem jó lenne egy egészen más kontinensre menni. Tudod, voltunk Európában, és talán jó lenne bevenni Ázsiát, valami ilyesmi, az jó móka lenne. 

Miről fog szólni?

Az első és a második szezonhoz hasonlóan szinten lesz egy központi elem, ami meghatározza az emberek viselkedését, illetve a cselekedeteiket. Az első évadban ez a pénz volt, a másodikban a szex. Bár biztosan még nem lehet tudni, hogy a folytatásban mi lesz, az alkotó elárulta pár információt. 

Az első évad a pénzt emelte ki, majd a második évad a szexet, és szerintem a harmadik évad szatirikus és vicces pillantást vethetne a halálra, a keleti vallásra és spiritualitásra. Úgy tűnik ez egy gazdag alap lehetne A Fehér Lótusznak. 

Még az HBO Max részéről sem érkezett pontos információ, ám a cég vezetősége nagyon lelkes, és kifejezetten örülnek, hogy pár évvel ezelőtt rábólintottak Mike White ötletére. 

Ki fog benne szerepelni?

Az antológiák egyik legfontosabb részlete, hogy a szereplők minden évadban kicserélődnek. A Fehér Lótusz esetében ez szintén megfigyelhető. Egyedül Jennifer Coolidge képezett eddig ez alól kivételt. Ám a második szezon váratlan fordulatának köszönhetően élve már biztosan nem fog visszatérni. Mike White elárulta, hogy imád a színésznővel dolgozni, és szeretné, ha a 3. évadban is feltűnne valamilyen formában, mondjuk visszaemlékezésekben. 

Mi lesz a történet középpontjában? 

Bár a pontos történetet még nem tudjuk, az biztos, hogy lesz benne gyilkosság. Az alkotó szerint ez viszi előrébb a történetet. Úgy gondolja, hogy a nézők szeretnek találgatni, hogy ki hal meg az évadban, mondhatni ez már bevált recept, amivel nem szeretnének szakítani. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves