Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SUPRISE

Spoiler: Carrie és Aiden New York utcáin csókolóznak!

2023. február 10.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

carrie carrie bradshaw sorozat Szex és New York És egyszer csak... És egyszer csak 2. évad
Spoiler: Carrie és Aiden New York utcáin csókolóznak!
© Jose Perez/Bauer-Griffin / Getty Images

Az És egyszer csak... alkotói hatalmas meglepetést okoztak pár hete, amikor mutattak egy fotót, amin Carrie és Aiden láthatóak. A legújabb forgatási képek alapján ismét összejöttek! 


Az És egyszer csak... alkotói egyre izgalmasabb részleteket árulnak el a rajongóknak, a legújabb felvételek pedig végképp megdöbbenést okoztak. Nagyon úgy tűnik, Carrie és Aiden sok év után ismét járnak. 

Carrie és Aiden csókja megdöbbentette a rajongókat

A stáb még mindig forgatja a második évadot, és mindenki meglepetésére az Aident alakító John Corbett feltűnt a forgatáson. Azóta már legalább egy tucat jelenetet felvettek vele, a rajongók pedig folyamatosan találgatják, hogy miként alakulhat a karakterek sorsa. Sokak szerint Carrie és Aiden ismét egy párt alkotnak, de könnyen lehet, hogy az egész csak félrevezetés

Most Sarah Jessica Parker töltött fel egy csókolózós képet, melyhez a következőket írta. 

És Carrie is újra lábujjhegyen van.

A színészeket New York utcáin látták forgatni, készült róluk pár felvétel, amin épp forró csókot váltanak. Carrie lakása előtt is rögzítettek jeleneteket, ott érzelmes búcsúzás közben láthatták a színészneket a rajongók

Az emberek egy része örült a váratlan fotóknak, míg mások nem értik, hogy Aiden hogyan került ismét Carrie életébe. 

Miért csináljátok ezt?

– írta az egyik rajongó. Míg mások kiemelték, nem értik ezt a sok spoilert. 

Ám nem érdemes minden esteben az alkotók által közölt fotókra hagyatkozni. Az előző évad során számos olyan jelenet volt, ami végül be sem került a sorozatba. Elég csak Mr. Big temetésére gondolni, ahol a karaktert játszó színész is jelen volt. Könnyedén előfordulhat, hogy az egész csak egy ügyes smarketingtrükk, vagy félrevezetés. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves